Horoscopul zilei de 11 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 august 2018

Obiceiurile și tabieturile la care ții foarte mult sunt foarte greu de schimbat, chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu foarte multe dintre ele. Astăzi ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Încearcă să schimbi modul în care integrezi în propriul univers astfel de situații.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 august 2018

Casa zodiei tale este ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre proiectele care te interesează.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 august 2018

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. Este indicat să fii mai precaută. Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 august 2018

O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizare psihică. Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere. Fiecare dintre noi poate dezămăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 august 2018

Prietenii te știu dintotdeauna ca fiind o fire mai rece și neimplicată afectiv. Din păcate, acest mod de a fi nu este compatibil cu dorința de a găsi fericirea în relația personală pe care o ai. Mai mult decât atât, nu te încântă nici ideea unui compromis în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 august 2018

Poate este cazul să descoperi, în primul rând, ceea ce de fapt simți în raport cu anumite persoane din viața ta. Sentimentele reprezintă catalizatorul unei vieți fericite. Nu le putem anula sau ignora importanța și însemnătatea pe care le poartă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 august 2018

Firea dinamică și energică te scoate mereu din impas în momentele pline de rutină. Ziua de astăzi este influențată de Saturn. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 august 2018

În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 august 2018

Emoțiile tale sunt într-un haos total. Acest lucru se pare că va fi sursa unor neințelegeri. Comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi. Enervat de acest lucru, partenerul nu va ezita să îți reproșeze ceea ce faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 august 2018

Pe parcursul întregii zile ești supusă la conflicte emoționale. Îți va fi greu să alegi între rațiune și sentimente. Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Această zi de weekend este potrivită pentru relaxare și momente cu cei dragi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 august 2018

Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea. Te lași acaparată de dorința asiduă de a schimba ceva la viața ta și te îndepărtezi de orice acțiune în acest sens. Este indicat să iei lucrurile cu calm.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 august 2018

Nu ești împăcată cu ceea ce trăiești în plan personal. Provocările dureroase de care ai parte te rănesc pe termen lung și te fac să rămâi ancorată într-o stare de tristețe. Renunțarea la a mai fi credulă va face diferența atunci când va fi nevoie să faci alegeri bazate pe sentimente.
Articole astro