Horoscopul zilei de 11 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 aprilie 2020

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Emoțiile tale sunt într-un haos total. Acest lucru se pare că va fi sursa unor neințelegeri. Comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi. Enervat de acest lucru, partenerul nu va ezita să îți reproșeze ceea ce faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Pentru a ieși puțin din anonimat, ai nevoie să simți că trăiești intens și să te lași condusă de nebunia pe care o simți uneori. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni! Majoritatea planurilor pe care le ai pentru această zi te ajută să îți depășești limitele și să fii mai proactivă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Ziua de astăzi este influențată de Saturn. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine. Este important să rămâi calmă și să adopți o atitudine caldă și empatică în raport cu cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 aprilie 2020

În sfârșit reușești să îți organizezi agenda și să vezi lucrurile într-o manieră mai structurată. Dezorganizarea de care ai avut parte în ultima perioadă te-a ținut în loc în ceea ce privește cariera. Ai nevoie de noi obiective de atins pentru a reuși să îți stimulezi motivația.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Ești într-o continuă negare în ceea ce privește stabilitatea ta emoțională. Îți dai seama că te minți singură. Acesta este și motivul pentru care nu reușești să te simți împlinită într-o relație romantică. Este nevoie de timp și dăruire propriei persoanei pentru a reuși să ”te vindeci”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Starea ta în raport cu partenerul de viață fluctuează de la o atracție nebună la o repulsie de neînțeles. Ești extrem de duală atunci cînd vine vorba de sentimente. În anumite relații, lucrurile nu se întâmplă nici astăzi așa cum îți dorești. Chiar dacă știi că trebuie să preiei inițiativa, alegi totuși să îți acorzi mai mult timp pentru analiză.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Încearcă să fii îngăduitoare cu cei dragi, indiferent că este vorba de cei din familie, de persoana iubită sau de vreun coleg de la birou. Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 aprilie 2020

O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizare psihică. Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere. Fiecare dintre noi poate dezămăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Prietenii te știu dintotdeauna ca fiind o fire mai rece și neimplicată afectiv. Din păcate, acest mod de a fi nu este compatibil cu dorința de a găsi fericirea în relația personală pe care o ai. Mai mult decât atât, nu te încântă nici ideea unui compromis în acest sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 aprilie 2020

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Postura în care te afli în prezent este destul de delicată. Poate este indicat să vorbești deschis despre ceea ce te deranjează.  
Articole astro