Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Ziua este încărcată în plan profesional. Taskurile pe care le primești îți solicită capacitatea de a lucra sub presiune. De asemenea, viața personală pare să fie din ce în ce mai provocatoare. Cei din jur au foarte multe așteptări de la tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea. Te lași acaparată de dorința asiduă de a schimba ceva la viața ta și te îndepărtezi de orice acțiune în acest sens. Este indicat să iei lucrurile cu calm.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Provocările dureroase de care ai parte te rănesc pe termen lung și te fac să rămâi ancorată într-o stare de tristețe. Renunțarea la a mai fi credulă va face diferența atunci când va fi nevoie să faci alegeri bazate pe sentimente. Ziua aceasta te pregăteșete emoțional pentru cea de mâine. Ai încredere în ce va urma!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Vitalitatea ta se află în mâinile lui Jupiter. Chiar dacă știi exact ce trebuie să faci, acționează prudent! Colaborările profesionale de care ai parte te ajută să te maturizezi din acest punct de vedere, dar te și provoacă foarte mult. Acest aspect cu siguranță este pe placul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Preferi să ai parte de orice tip de schimbare decât să perseverezi într-o dispoziție emoțională falsă în raport cu anumite persoane. Tot ceea faci este esențial pentru propriul echilibru și de aceea nu există loc de compromis cu privire la anumite lucruri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Acționezi defensiv, rănești prin vorbe și apoi te tretragi în propria lume ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Prietenii sunt îngrijorați în legătură cu starea ta de spirit. Chiar dacă nu vrei să oferi explicații despre propriul comportament, cu siguranță ai nevoie de un umăr pe care să te sprijini. Alege-l!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Nu vrei să atragi compasiunea nimănui.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Atunci când vine vorba de relația personală, te simți constrânsă cu privire la anumite aspecte. Teama de eșec pe care o resimți în plan profesional ajunge să te ”forțeze” să te retragi din fața oricărei inițiative pe care crezi că o poți avea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 aprilie 2019

De cele mai multe ori ești o fire foarte exigentă și pragmatică. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc. Încerci să nu te implici în conflictele care au loc. Îți displac. Seara o petreci într-un cadru liniștit alături de persoana iubită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Din cauza poziției adiacente dintre două planete puternice, Saturn și Jupiter, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor, indiferent cum va surveni aceasta. Preferi orice deznodământ atunci când este vorba de lucruri sau persoane care îți fac rău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Anumite întâmplări de care vei avea parte astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să cauți să lucrezi mai mult la acest aspect. Starea de epuizare pe care o resimți se datorează perioadei dificile prin care treci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 aprilie 2019

Datorită schimbării poziției astrale a mai multor planete, astăzi vei reuși să modifici cursul unor lucruri importante pentru tine. Luciditatea cu care privești acum tot ceea ce ți se întâmplă te ajută să acționezi calm și prompt, fără a te mai speria de anumite stări emotive pe care le ai.
Articole astro