Horoscopul zilei de 11 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 aprilie 2018

De cele mai multe ori ești o fire foarte exigentă și pragmatică. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc. Încerci să nu te implici în conflictele care au loc. Îți displac. Seara o petreci într-un mediu boem, alături de persoana iubită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Din cauza poziției adiacente dintre Soare și Pluto, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor. Preferi să ai parte de această schimbare, decât să perseverezi într-o dispoziție emoțională falsă în raport cu persoanele implicate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Familia și prietenii sunt din nou prioritățile tale. Implicarea în toate evenimentele care îi vizează te soarbe de orice fel de energie. Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să cauți să lucrezi mai mult la acest aspect.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Astăzi te simți odihnită. În sfârșit reușești să îți organizezi agenda și să vezi lucrurile într-o manieră mai structurată. Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Postura în care te afli în prezent este destul de delicată. Poate este indicat să vorbești deschis despre ceea ce te deranjează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Astăzi încearcă să fii îngăduitoare cu cei dragi, indiferent că este vorba de cei din familie, de persoana iubită sau de vreun coleg de la birou. Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici din viața ta este prima dovadă a respectului de sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 aprilie 2018

În ciuda intenției tale de a nu amesteca viața personală cu cea profesională, emoțiile par să te conducă astăzi. Starea de spirit pe care o ai devine destul de greu de ținut sub control. Ești haotică, dezorganizată și te simți rănită la orice pas. Nu întotdeauna persoana ta este prioritatea celor din jur!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. Este indicat să fii mai precaută. Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Influența astrelor te provoacă astăzi să trăiești într-un mod mult mai aventuros. Fă ceea ce simți! O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizarea psihică. Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Prietenii te știu dintotdeauna ca fiind o fire mai rece și neimplicată afectiv. Din păcate, acest mod de a fi nu este compatibil cu dorința de a gasi fericirea în relația personală pe care o ai. Poate este cazul să descoperi, în primul rând, ceea ce de fapt simți pentru cel de lângă tine. Sentimentele sunt catalizatorul vieții noastre.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 aprilie 2018

Scuzele nu își au loc astăzi, indiferent de contextul în care te vei afla. Persoanele din jur au așteptări de la tine. În ceea ce te privește, este neacceptabilă o conduită deviantă. Ziua se scurge rapid printre taskurile de care ești responsabilă la birou. Momentele de relaxare vor fi puține, dar succesul în carieră merită acest compromis.
Articole astro