Horoscopul zilei de 10 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Educația rigidă din punct de vedere emoțional își spune cuvântul în anumite contexte delicate de viață. Nu ești matură și nu reușești să te pui în locul celor cu care interacționezi pentru a putea să îți faci o părere autentică despre ceea ce se întâmplă. Atunci când te simți rănită, ataci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Scepticismul tău va fi astăzi sursa conflictului din familie. Atunci când te irită punctul de vedere al celor din jur, alegi să îi persiflezi, iar acest gest rănește foarte mult. Tu nu deții adevărul universal și trebuie să dai libertate persoanelor cu care încerci să ai relații armonioase.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Consideri despre sine că ai ajuns să fii ”alergică” la tot ceea ce înseamnă ”dramă”. Nu îți place acest cuvânt și nu rezonezi niciodată cu stările celor din jur care se descriu în jurul acestei noțiuni. Ești o fire plină de vitalitate, pozitivă, exuberantă și crezi mult în puterea propriilor gânduri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Alegerile pe care le faci astăzi sunt suma unor procese de raționalizare și analiză. Îți place ca viața ta să fie alcătuită din cât mai multe amintiri alături de cei dragi. Te simți în siguranță atunci când persoanele importante pentru tine te susțin necondiționat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Deși uneori îți este greu să vezi asta, ai multe motive de bucurie. Este important să prețuiești din tot sufletul aceste motive. Disperarea cu care absorbi uneori tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te ajută să combați frica de eșec. Îți creezi tot felul de modele sociale care te ajută să ai mai multă încredere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Astăzi resimți destul de intens ostilitatea celor din jur. Te simți profund dezamăgită de ceea ce trăiești, dar nici nu ai capacitatea să fii mai indiferentă față de tot. În jurul tău sunt atât de multe motive de bucurie! Nu le micșora valoarea!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Singura modalitate care te poate face în această perioadă să simți că deții controlul asupra propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor personale. În această zi simți că îți neglijezi sănătatea. Trăiești înconjurată de excese, atât alimentare, cât și psiho-emoționale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Ești de părere că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia personală în care te afli. Este evident faptul că treci printr-o perioadă provocatoare din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Chiar dacă nu îți dai seama cu exactitate de acest lucru sau de fapt îți este dificil să îl accepți, ești o fire posesivă și deloc flexibilă în raport cu nevoile celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Indiferent de cât de dificil ți se pare acest lucru, trebuie să ”închizi” drumul către inima ta. Suferința, durerea, nepăsarea celor din jur te dor atât de tare încât uneori ai senzația că nu mai poți respira. Trebuie să găsești care este totuși explicația acestei exacerbări emoționale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Cu toate astea, tu iei toate lucrurile din jur de care ai parte ca și cum ți se cuvin. Nimeni din viața ta nu îți oferă ceva fără însă a avea măcar o mică așteptare de la tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 septembrie 2020

Astăzi trăiești o paletă interesantă de emoții. Te simți pusă la zid de persoane în raport cu care nu ai prea multe sentimente și nu înțelegi de ce dai voie ca acest lucru să se întâmple. Deși modul în care îți conservi energia psihică este unul binedefinit, sunt multe momente în care nu te recunoști.
Articole astro