Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Pentru a te putea revanșa față de propria persoană pentru perioada pe care ai pierdut-o nefăcând nimic pentru sine, este nevoie de determinare și ambiție. Ești o fire destul de sensibilă și te lași ușor influențată de părerile celor din jur. Chiar dacă ești conștientă că anumite persoane din jurul tău nu aduc niciun plus de valoare, rămâi ancorată în relații.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. Astăzi reușești să te faci remarcată de superiori cu o idee revoluționară pe care o ai. Starea de spirit ți se va schimba radical. Ești conștientă că lucrurile nu iau întotdeauna forma pe care ți-o dorești, dar ai devenit mult mai răbdătoare în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Tot ceea ce faci este recunoscut și apreciat de superiori și asta este șansa pe care o așteptai.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Chiar dacă la birou colegii au devenit destul de agresivi și interesați doar de propriul confort, nu eziți să îți susții ideile așa cum ai făcut-o și până acum, cu încredere în reușită. Sfârșitul acestei zile este antrenant din punct de vedere fizic. Ai foarte multe locuri în care trebuie să ajungi și trebuie să te organizezi foarte bine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Astăzi resimți destul de intens ostilitatea celor din jur, deși acest lucru cu siguranță este doar în mintea ta. Nu ai dispoziția necesară de a le face altora pe plac. Vei fi calculată și sigură pe propriile acțiuni. Chiar dacă sunt contexte care te îndeamnă la compromisuri, nu vei alege calea de mijloc pentru a obține ceea ce îți dorești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Chiar dacă sunt decizii pe care este indicat să le iei singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Ai încredere absolută în punctul ei de vedere și știi că te va ajuta să îți formezi o părere obiectivă. Deși ai senzația că nu mai ai timp să faci nimic pentru sine, familia va fi mereu prioritatea ta principală.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Ești o fire consecventă și tot ceea ce faci lasă amprenta asupra stării de spirit a celor din jur. Dintotdeauna ți-a plăcut să te ocupi de evenimentele din familie deoarece ești o fire perfecționistă și îți dorești ca totul să fie bine pus la punct. Astăzi vei participa la o ședință importantă la birou care îți va oferi ocazia să preiei conducerea unui proiect.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Astăzi nu ești pregătită pentru ele, dar provocările de care ai parte la birou te ajută să îți perfecționezi abilitățile și să mai pui o piatră solidă la „temelia” carierei. Îngrijește-te mereu de acest lucru! Evenimentul din familie de din această seară te aduce mai aproape de oamenii dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Așa cum proclami cu fiecare ocazie, în tot ceea ce faci încerci să te lași condusă doar de ceea ce simți. Nimic nu poate fi mai autentic decât propriile sentimente! Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac. Atunci când vrei să te faci auzită, expune-ți intențiile într-un mod clar și concis!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Chiar dacă simți că în prezent te afli într-un impas emoțional mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți ”agăța”. Indiferent de cât de mult râvnești la acceptarea anumitor persoane, acest lucru nu se va întâmpla dacă tu continui să le rănești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Astăzi nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți pe care o resimți. În plan profesional, te simți măgulită de cei care doresc să îți ofere ajutorul, însă nu te simți pregătită să îl accepți. Consideri că te poți descurca singură și ai nevoie doar de timp în acest sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 septembrie 2019

Ești o fire rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că atitudinea ta și obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru sine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, dai greș.
Articole astro