Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Astăzi resimți destul de intens ostilitatea celor din jur. Te simți profund dezamăgită de ceea ce trăiești, dar nici nu ai capacitatea să fii mai indiferentă față de tot. În jurul tău sunt atât de multe motive de bucurie! Nu le micșora valoarea!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Astăzi cu siguranță nu ai dispoziția de a le face altora pe plac. Vei fi calculată și sigură pe propriile acțiuni. Ai așteptări nefondate de la toți cei din anturajul tău, cu precădere de la cei cărora le permiți să aibă un efect halucinat asupra echilibrului tău interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Deși îți este greu să accepți asta, tot ceea ce îți dorești de la viață este destul de exagerat, iar tu oricum nu faci nimic în acest sens. Lucrurile nu se pot întâmpla de la sine mereu! Starea ta destul de irascibilă nu te va ajuta astăzi să eviți conflictele care apar la orice pas.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare care vor duce la stoparea unor planuri personale importante pentru tine. Încearcă să nu mai neglijezi semnalele pe care ți le transmite organismul. Acesta ar trebui să fie considerat un ”templu” în care se răsfrâng toate nevoile, visurile și frustrările noastre.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă propice pentru dezvoltare. Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. Reținerea pe care o simți în raport cu anumite persoane te face să devii destul de superficială.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Astăzi trăiești o paletă interesantă de emoții. Te simți pusă la zid de persoane în raport cu care nu ai prea multe sentimente și nu înțelegi de ce dai voie ca acest lucru să se întâmple. Deși modul în care îți conservi energia psihică este unul binedefinit, sunt multe momente în care nu te recunoști.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 octombrie 2019

În prezent trebuie să te îngrijești mai mult de echilibrul interior. Chiar dacă în această zi îți doreai să faci anumite lucruri, nimic nu îți va reuși. Te simți lipsită de energie, iar vremea capricioasă nu te ajută în acest sens. Încă de dimineață îți vei schimba complet dispoziția din cauza unei situații conflictuale. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Rigiditatea cu care îți plănuiești acțiunile nu lasă nicio scăpare celor din jur. Ești foarte calculată și nu lași jos garda nici măcar în situațiile în care un astfel de comportament se impune de la sine. Persoanei iubite îi este destul de dificil să facă planuri cu tine, tocmai din această cauză.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Tot mai des ești pusă față în față cu propriile răni și dureri, iar acest lucru te răscolește. Chiar la timp pentru a te ajuta să aduci în viața ta schimbarea după care tânjești, astăzi astrele pulsează foarte mult către tine din punct de vedere energetic.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Oportunitățile de care ai parte în această perioadă sunt definitorii pentru modul în care urmează să acționezi. Ești o persoană destul de rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. În ciuda acestui fapt, nu poți să nu simți repulsie pentru acele persoane care te sfidează.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Ai tendința de a te adânci în starea de spirit confuză pe care o ai. Deoarece ai încredere în faptul că este ceva trecător, îți dai voie să simți. Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă întotdeauna un punct de sprijin.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 octombrie 2019

Chiar dacă se întâmplă ca anumite evenimente de care ai parte să îți inducă un sentiment de nesiguranță, nu trebuie să te lași ghidată de el. Legătura plină de pasiune pe care o ai cu cel ales îți oferă întotdeauna un punct de reper pentru ceea ce reprezinți ca femeie.
Articole astro