Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Sentimentele de frustare care îți conduc acțiunile sunt periculoase. Te lași atrasă într-o stare de spirit confuză din care îți va fi greu să îți revii. Chiar dacă ești de părere că nu știi să faci asta, cere ajutorul acelei persoane din viața ta în care ai încredere și cu care poți fi sinceră întru totul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Chiar dacă nu ai o dispoziție foarte bună, este o zi potrivită pentru negocierea la locul de muncă. Ar fi bine să profiți de acest lucru. Sănătatea ta pare să fie tot mai șubredă. Ar fi indicat să începi o cură cu vitamine, iar activitatea fizică este important să nu lipsească din rutina zilnică.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Prea multă ambiție focalizată în plan profesional va ajunge să îți zdruncine relația personală. Partenerul îți repetă neîncetat că trebuie să găsești un echilibru între carieră și o viață în doi. Nu te simți amenințată de poziția lui categorică deoarece tu alegi săîți urmezi visurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Indiferent de ceea ce susțin altii, tu știi cel mai bine care sunt comportamentele care te caracterizează. Nu pleci urechea niciodată la comentariile răutăcioase care au intenția doar să te denigreze. Prieteniile din viața ta care sunt bazate pe compromisuri emoționale nu au niciun viitor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Agitația din jurul tău va lăsa repercursiuni asupra dispoziție tale psihice. Eșecurile tot mai dese îți vor afecta destul de grav motivația de a face orice. Cu toate astea, firea perseverentă care te caracterizează te ajută să continui cu ambiție, indiferent de obstacole.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Astăzi nu te afli sub cele mai bune auspicii. Starea irascibilă nu te va ajuta să eviți conflictele care apar la orice pas. Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare care vor duce la stoparea unor planuri personale importante pentru tine. Acest lucru îți va face dispoziția psihică de nesuportat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Abilitatea ta de a seduce e la cele mai înalte cote astăzi. Ai grijă să nu exagerezi în ceea ce privește modul în care te amesteci în discuții care nu te privesc! Știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă. Prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îl irite pe partenerul tău.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Acționezi extrem de precaut, indiferent de situația în care te afli. Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă de dezvoltare. Acele oportunități de care vei avea parte te vor ajuta să treci la următorul nivel în carieră. Tu trebuie doar să ții pasul cu ce ți se întâmplă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Mișcarea fizică este singura ”bogăție” pe care fiecare dintre noi o are la dispoziție în orice moment al vieții. Tu profiți la maxim de acest ”dar”, indiferent de starea psihică. Activitatea plină de provocări de la birou te face să îți depășești, fără să îți dai seama, unele limite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Majoritatea deciziilor pe care le iei nu prezintă în ochii celor din jur prea multe implicații emoționale. Într-adevăr, în ceea ce te privește, totul trebuie să fie cât se poate de rațional și logic. Sentimentele te fac să te simți vulnerabilă. O astfel de poziție socială nu este niciodată o opțiune pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Ești o persoană destul de rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, se pare că dai greș.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 octombrie 2018

Această perioadă din viața ta este fluctuantă din punct de vedere emoțional. Reținerea pe care o ai în raport cu anumite persoane te face să fii destul de superficială chiar și cu propria persoană. Ajungi să te neglijezi doar din cauză că cei din jur nu îți pot împlini anumite nevoi.
Articole astro