Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Dorința asiduă de a domina tot ceea ce te înconjoară fac din tine o persoană de temut. Cu toate astea, tu ești o fire sensibilă și dedicată cauzelor nobile. Conflictul interior în care îți duci existența în fiecare zi te va răpune într-un final. Încearcă să cauți ajutor la persoanele de încredere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Starea ta psihică este plină de vitalitate și de optimism. Deși umbrele trecutului amoros înca te bântuie, reușești să îți menții echilibrul interior. Ție îți este dor de ceea ce erai atunci ca și persoană, nu neapărat de ceea ce ai trăit. Ai nevoie să te accepți cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Indiferent de ceea ce pretind cei din jur, știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă. Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. Ziua aceasta de weekend este perfectă pentru momentele petrecute în familie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Persoana iubită îți repetă neîncetat că trebuie să găsești un echilibru între carieră și viața personală. Petreci mult timp la birou și îți neglijezi responsabilitățile familiale. Deși consideri că este un moment esențial pentu viața profesională și obiectivele pe care le ai, trebuie să ajungi la un compromis.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Astăzi resimți destul de intens ostilitatea celor din jur. Chiar dacă sunt alegeri pe care este indicat să le faci singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Chiar dacă programul de astăzi este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Deși știi întotdeauna care îți sunt prioritățile, sunt situații în care te dezici de ele în favoarea propriului confort. Acest tip de comportament este învățat în timp, în urma dezamăgirilor de care ai avut parte. Tendința de a fi mult prea impulsivă în raport cu alegerile pe care le faci îți este și astăzi evidențiată de unele persoane.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Majoritatea deciziilor pe care le iei nu prezintă implicații emoționale. În ceea ce te privește, totul trebuie să fie cât se poate de rațional și logic. Sentimentele te fac vulnerabilă și din păcate, nu îți permiți o astfel de postură. În plan personal, tot ceea ce faci astăzi are menirea de a te face fericită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Ziua de astăzi aduce în viața ta o stare de calmitate și armonie. Atunci când vine vorba de relații importante pentru tine, nu trebuie să lași ca lucrurile să decurgă de la sine. Destinul ne pune de multe ori față în față cu incertitudini dureroase, dar care ne ajută să descoperim esența propriei persoane.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Alegerile pe care le faci sunt suma unor procese intense de rațiune. Trăiești un sentiment de confort atunci când persoanele importante te susțin necondiționat. Ai senzația că te răsplătesc pentru toată implicarea pe care o depui în relațiile cu ele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Relația pe care o ai nu te ajută să te simți împlinită. Acest lucru se poate întâmpla și din cauza frivolității tale. Ești exigentă, îți place să controlezi totul și nevoile tale sunt mereu cele care primează. Cu o astfel de dinamică este imposibil să reușești să ajungi vreodată la un echilibru emoțional. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Încă de dimineață te energizezi printr-un program intens de sport pe care te gândești să îl introduci în tabieturile zilnice. În această perioadă este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare care vor duce la stoparea unor planuri personale. Acest lucru îți va face dispoziția psihică de nesuportat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 noiembrie 2018

Acolo unde este cenușă, înseamnă că a fost foc! Pentru tine acesta este mottul care te ghidează în tot ceea ce faci. Nu crezi în lucruri făcute din inerție. Emoțiile intense pe care le trăiești nu te ajută să iei decizii raționale. Cu toate astea, îți asumi din tot sufletul toate riscurile care pot apărea.
Articole astro