Horoscopul zilei de 10 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 martie 2021

Proiectele personale pe care le ai în desfășurare ajung într-un moment de răscruce. Lipsa de energie pe care o resimți nu este de bun augur. La birou este important să ții mereu pasul cu tot ceea ce se întâmplă. Colegii sunt persoane suspicioase și mereu vor încerca să te influențeze negativ.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 martie 2021

Nu trebuie să mai cauți scuze pentru comportamentul celor din jur. Indiferent de deciziile pe care le iau alții, cel mai important lucru este ca tu să nu te lași afectată de ele. Reacționezi destul de defensiv la multe din contextele în care te vei afla. Această stare te va încărca negativ din punct de vedere energetic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 martie 2021

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 martie 2021

Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu disperare aprecierea superiorilor. Ziua trece într-o viteză uimitoare și nu reușești să surprinzi cu adevărat nimic din ceea ce se întâmplă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 martie 2021

Având în vedere starea ta de agitație, îți va fi dificil să fii înțelegătoare cu cei din jur. Chiar dacă în această zi aveai plănuit să faci anumite lucruri pentru sine, nimic nu îți va reuși. Te simți lipsită de energie, iar vremea capricioasă nu te ajută în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 martie 2021

Reușești să te apropii foarte repede de persoanele pe care abia le cunosti. Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Această zi este specială pentru tine deoarece ți-i aduce alături pe cei dragi ție. Din astfel de momente de calmitate, tu îți iei toată energia pozitivă de care ai nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 martie 2021

Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Ești de părere că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia emoțională în care te afli de ceva timp. Este evident faptul că treci printr-o perioadă provocatoare din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 martie 2021

Agitația și confuzia pe care le resimți destul de intens te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici ai mereu tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 martie 2021

Este important să onorezi cu conștiinciozitate toate ”angajamentele” pe care ți le-ai luat în raport cu propria stare de sănătate. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, sunt multe situații în care este indicat să alegi cu inima. Iubirea nu are nevoie de motive!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 martie 2021

Chiar dacă nu reușești să faci asta constant, amintește-ți că tu ești cea care trebuie să seteze anumite limite când vine vorba de relațiile din jur. De multe ori ajungi să te simți iritată de comportamentul altora, dar opinia ta cu privire la acest aspect nu este verbalizată sau explicată persoanelor în cauză.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 martie 2021

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit importantă pentru tine, nu permiți oricărei persoane din jur să îți dea sfaturi cu privire la viața ta.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 martie 2021

Presiunea sub care lucrezi uneori poate fi motivantă. Cu toate astea, eșecul poate fi și una din consecințele pe care trebuie să le iei în considerare. De asemenea, viața personală pare să fie din ce în ce mai provocatoare. Cei din jur au foarte multe așteptări de la tine. Ajungi să faci compromisuri la orice pas.
Articole astro