Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 martie 2019

Singura modalitate care te poate face în această perioadă să simți că deții controlul asupra propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor personale. În această zi simți că îți neglijezi sănătatea. Trăiești înconjurată de excese, atât alimentare, cât și psiho-emoționale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 martie 2019

Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Ești de părere că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia personală în care te afli. Este evident faptul că treci printr-o perioadă provocatoare din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 martie 2019

Deja te-ai convins că acționând prin prisma curiozității poate fi o modalitate de a aduce ineditul în viața ta. Chiar dacă anxietatea pe care o simți în raport cu anumite aspecte este întru totul reală și profundă, tu ești singura care poate echilibra emoțiile care îți controlează pașii.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 martie 2019

Majoritatea intrigilor care au loc în jurul tău te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 martie 2019

Nu ai timp și nici dispoziție pentru a motiva celor din jur acțiunile pe care le faci. Modul în care alegi să îți petreci această zi te va ajuta să te ”calibrezi” la noua realitate pe care o trăiești de câteva zile. Ai nevoie de noi puncte de referință, atât din punct de vedere social, cât și emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 martie 2019

Astăzi resimți destul de intens ostilitatea celor din jur. Chiar dacă sunt alegeri pe care este indicat să le faci singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Această zi intensă petrecută la birou este tot ceea ce aveai nevoie pentru a-ți regăsi motivația pentru carieră.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 martie 2019

Încă de dimineață te energizezi printr-un program intens de sport. Te gândești cu determinare că un astfel de start ar trebui introdus în tabieturile zilnice. Chiar dacă programul de astăzi este destul de încărcat cu evenimente sociale, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 martie 2019

Alegerile pe care le faci astăzi sunt suma unor procese de raționalizare și analiză. Îți place ca viața ta să fie alcătuită din cât mai multe amintiri alături de cei dragi. Te simți în siguranță atunci când persoanele importante pentru tine te susțin necondiționat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 martie 2019

Este o perioadă bună pentru a te lăsa dusă de val și a pune în aplicare orice idee mai năstrușnică care îți traversează mintea. Neptun este destul de activ în casa familiei. Apropierea pe care o trăiești față de cei dragi este pentru tine ca o oază de energie pozitivă și vitalitate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 martie 2019

Chiar dacă optimismul nu face parte din paleta personalitățți tale, sunt destule situații care îți arată că un astfel de mod de percepere a evenimentelor te poate ajuta să îți găsești echilibrul interior. Ascultă-ți intuiția! Nu ai nimic de pierdut.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 martie 2019

Consideri despre sine că ești o fire ”alergică” la tot ceea ce înseamnă ”dramă”. Nu îți place acest cuvât și nu rezonezi niciodată cu stările celor din jur care se descriu în jurul acestei noțiuni. Ești o fire plină de vitalitate, pozitivă, exuberantă și crezi mult în puterea propriilor gânduri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 martie 2019

Mintea ți-a rămas ancorată în tot ceea ce presupune responsabilități profesionale. Chiar dacă nu te afli la birou, te gândești la tot ceea ce ai de făcut și cum ai putea să te organizezi mai bine. În jurul tău sunt atât de multe motive de bucurie! Nu le micșora valoarea!
Articole astro