Horoscopul zilei de 10 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 martie 2018

Siguranța financiară este importantă pentru tine. Atunci când ești întrebată de ce, preferi să nu dezbați acest subiect controversat. Este alegerea ta. Această zi de sâmbătă este dedicată treburilor administrative. Ai rămas în urmă cu multe din proiectele personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 martie 2018

Acasă, în familie, nu ai parte de o atmosferă armonioasă astăzi. Resimți destul de agresiv ostilitatea celor din jur. Chiar dacă sunt alegeri pe care este indicat să le iei singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Aceasta ocupă un loc esențial în viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 martie 2018

Relația pe care o ai nu te ajută să te simți împlinită. Acest lucru se poate întâmpla și din cauza frivolității tale. Ești exigentă, îți place să controlezi totul și nevoile tale sunt mereu cele care primează. Cu o astfel de dinamică este imposibil să reușești să ajungi vreodată la un echilibru emoțional. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 martie 2018

Astăzi te răsfeți. Încă de dimineață te energizezi printr-un program intens de sport pe care te gândești să îl introduci în tabieturile zilnice. Mișcarea fizică este singură bogație pe care fiecare dintre noi o are la dispoziție în orice moment.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 martie 2018

Ai grijă la provocările de care ai parte în plan personal. Chiar dacă ești de părere că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt contexte sociale care te destabilizează fulgerător. Pentru ca această zi să fie una reușită trebuie să adopți o atitudine precaută.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 martie 2018

Climatul profesional nu este de foarte mare ajutor atunci când vine vorba de implicarea ta în ceea ce faci. În această zi de weekend ar fi mai bine să lași deoparte frustrările profesionale. Deși uneori îți este greu să vezi asta, ai multe motive de bucurie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 martie 2018

Chiar dacă știi că ai toată susținerea din partea persoanei iubite, se pare că nu este suficient pentru tine. Întotdeauna ai nevoie și de altă confirmare socială. Această zi de weekend alegi să o petreci acasă, în familie. Nu ai energia să faci nimic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 martie 2018

Este important să prețuiești din tot sufletul motivele de bucurie pe care viața ți le oferă zilnic. Chiar dacă optimismul nu face parte din paleta personalitățți tale, sunt destule situații care îți arată că un astfel de mod de percepere a evenimentelor te poate ajuta să îți găsești echilibrul interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 martie 2018

Starea ta destul de irascibilă nu te va ajuta astăzi să eviți conflictele care apar la orice pas. Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare care vor duce la stoparea unor planuri personale importante pentru tine. Seara o petreci alături de prieteni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 martie 2018

Prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îți zdruncine relația. Partenerul îți repetă neîncetat că trebuie să găsești un echilibru între carieră și viața personală. Nu te simți amenințată de poziția lui deoarece tu alegi să faci doar ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 martie 2018

Indiferent de ceea ce susțin altii, tu știi cel mai bine care sunt comportamentele care te caracterizează. Nu pleci urechea niciodată la comentariile răutăcioase care vor doar să te denigreze. Prieteniile din viața ta bazate pe compromisuri nu au niciun viitor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 martie 2018

Agitația din jurul tău va lăsa repercursiuni asupra dispoziție tale psihice. Eșecurile tot mai dese îți vor afecta motivația. Chiar și asa, nu te lași bătută. Firea perseverentă pe care o ai te ajută să continui cu ambiție, indiferent de obstacole.
Articole astro