Horoscopul zilei de 10 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 mai 2019

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Chiar dacă nu îți dai seama cu exactitate de acest lucru sau de fapt îți este dificil să îl accepți, ești o fire posesivă și deloc flexibilă în raport cu nevoile celor din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 mai 2019

Orele acestei zile parcă trec într-o clipită. Compania plăcută și dorită a familiei te face să pierzi orice contact cu viața de zi cu zi. Astfel de momente de regăsire sunt esențiale pentru ceea ce numești tu ”viață de familie” armonioasă și reconfortantă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 mai 2019

Indiferent de cât de dificil ți se pare acest lucru, trebuie să ”închizi” drumul către inima ta. Suferința, durerea, nepăsarea celor din jur te dor atât de tare încât uneori ai senzația că nu mai poți respira. Trebuie să găsești care este totuși explicația acestei exacerbări emoționale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 mai 2019

Primești foarte mult sprijin și înțelegere din partea celor din jur. Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Cu toate astea, tu iei toate lucrurile din jur de care ai parte ca și cum ți se cuvin.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 mai 2019

Sunt multe persoane în viața ta care doresc cu orice preț să îți ”amprenteze” deciziile. Având în vedere că în ultima perioadă ai găsit răspunsuri dure la întrebări dificile despre propriul univers interior, acum reușești să vezi dincolo de aparențe și să alegi ce este rău și ce este bine pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 mai 2019

Ai grijă la provocările de care ai parte în plan personal! Chiar dacă ești de părere că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt contexte sociale care te destabilizează fulgerător. Pentru ca această zi să fie una reușită, trebuie să adopți o atitudine precaută.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 mai 2019

Rigiditatea cu care îți plănuiești acțiunile nu lasă nicio ”scăpare” celor din jur. Ești foarte calculată și nu lași jos garda nici măcar în situațiile în care un astfel de comportament se impune de la sine. Persoanei iubite îi este destul de dificil să facă planuri cu tine, tocmai din această cauză.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 mai 2019

Starea ta destul de irascibilă nu te va ajuta astăzi să eviți conflictele care apar la orice pas. Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare care vor duce la stoparea unor planuri personale importante pentru tine. Cu toate astea, nu este cazul să disperi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 mai 2019

Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, sunt multe situații în care este indicat să alegi cu inima. Știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă, mai ales atunci când consideri că poți adopta o astfel de atitudine în raport cu anumite persoane.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 mai 2019

Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. Chiar dacă cei din jur nu sunt întotdeauna dispuși să răspundă inițiativelor tale, acest aspect nu te descumpănește. Știi foarte bine ce reprezinți ca persoană și ca femeie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 mai 2019

Ești o fire rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că atitudinea ta și obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, dai greș.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 mai 2019

Reținerea pe care o ai în raport cu anumite persoane te face să fii destul de superficială. Astăzi trăiești o paletă interesantă de emoții, mai ales în raport cu cei care încearcă să îți controleze acțiunile. Urăști această dinamică și nu permiți nimănui să treacă de anumite limite.
Articole astro