Horoscopul zilei de 10 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 mai 2018

Ești o fire rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că atitudinea ta și obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, dai greș.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 mai 2018

Ai grijă să nu îți pierzi încrederea în sine! Această perioadă din viața ta este fluctuantă din punct de vedere emoțional. Reținerea pe care o ai în raport cu anumite persoane te face să fii destul de superficială. Astăzi trăiești o paletă interesantă de emoții.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 mai 2018

Persoana iubită se simte neglijată. Deși cariera este și va fi mereu pe primul loc, trebuie să ajungi la un compromis. Întrebările pe care le adresezi pot ascunde secrete de neimaginat. Ai grijă atunci când vine vorba de curiozitatea care te definește!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 mai 2018

Proiectele pe care le coordonezi sunt tot ceea ce te motivează în prezent la actualul job. Schimbarea locului de muncă poate fi de bun augur în această perioadă a anului, mai ales că ai parte de oportunități interesante. Evită să intri în contact cu persoanele negativiste. Acestea vor încerca să te saboteze.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 mai 2018

Astăzi alegi să rămâi în umbră și să fii detașată în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Deși această atitudine nu te definește, o alegi doar pentru a atrage atenția celor din jur. Poate nu este cea mai bună metodă totuși. În relația pe care o ai ai nevoie de multă afecțiune și vrei să fii mereu in control.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 mai 2018

Îți dorești putere de decizie în raport cu relațiile pe care le ai și de aceea nu o să te lași niciodată doborătă de neînțelegerile care pot apărea. Această zi aduce destul de multe conflicte la birou. Modul în care decizi să reacționezi în fața lor nu este specific zodiei tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 mai 2018

Puterea materială și dorința asiduă de a domina tot ceea ce te înconjoară fac din tine o persoană de temut. Cu toate astea, tu ești o fire sensibilă și dedicată cauzelor nobile. Conflictul interior în care îți duci existența în fiecare zi te va răpune într-un final. Încearcă să cauți ajutor la persoanele de încredere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 mai 2018

La birou ești solicitată pentru a rezolva o problema gravă care apare încă de la primele ore ale dimineții. Nesiguranța pe care o resimți în plan personal se datorează și incapacității tale de a te lăsa iubită. Ești defensivă sau retrasă în tot ceea ce presupune implicații emoționale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 mai 2018

Starea ta psihică este plină de vitalitate și de optimism. Deși umbrele trecutului amoros înca te bântuie, reușești să îți menții echilibrul interior. Ție îți este dor de ceea ce erai atunci ca și persoană, nu neapărat de ceea ce ai trăit. Ai nevoie să te accepți cu adevărat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 mai 2018

Ai grijă să nu exagerezi în modul în care te bagi în discuții! Știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă. Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 mai 2018

Partenerul îți repetă neîncetat că trebuie să găsești un echilibru între carieră și viața personală. Petreci mult timp la birou și îți neglijezi responsabilitățile familiale. Deși consideri că este un moment esențial pentu viața profesională și obiectivele pe care le ai, trebuie să ajungi la un compromis.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 mai 2018

Acționezi extrem de precaut, indiferent de situația în care te afli. Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă propice pentru dezvoltare. Foarte multe oportunități te vor ajuta să treci la următorul nivel în carieră.  
Articole astro