Horoscopul zilei de 10 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 iulie 2020

Ai tendința de a te adânci în starea de spirit confuză pe care o ai. Deoarece ai încredere în faptul că este ceva trecător, îți dai voie să simți. Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă întotdeauna un punct de sprijin.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 iulie 2020

Sentimentele de frustare care îți conduc acțiunile sunt periculoase. Te lași atrasă într-o stare de spirit confuză din care îți va fi greu să îți revii. Chiar dacă ești de părere că nu știi să faci asta, cere ajutorul acelei persoane din viața ta în care ai încredere și cu care poți fi sinceră întru totul.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 iulie 2020

Ai grijă să nu îți pierzi încrederea în sine! Această perioadă din viața ta este fluctuantă din punct de vedere emoțional. Reținerea pe care o ai în raport cu anumite persoane te face să fii destul de superficială. Astăzi trăiești o paletă interesantă de emoții.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 iulie 2020

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Chiar dacă nu îți dai seama cu exactitate de acest lucru sau de fapt îți este dificil să îl accepți, ești o fire posesivă și deloc flexibilă în raport cu nevoile celor din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 iulie 2020

Ai grijă la provocările de care ai parte în plan personal! Chiar dacă ești de părere că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt contexte sociale care te destabilizează fulgerător. Pentru ca această zi să fie una reușită, trebuie să adopți o atitudine precaută.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 iulie 2020

De cele mai multe ori, inima știe de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Cu siguranță vei face tot ceea ce este nevoie pentru a-i reda confortul emoțional de care are nevoie. Cu toate astea, trebuie să accepți faptul că nu poți lua decizii în locul lui.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 iulie 2020

Deja te-ai convins că acționând prin prisma curiozității poate fi o modalitate de a aduce ineditul în viața ta. Chiar dacă anxietatea pe care o simți în raport cu anumite aspecte este întru totul reală și profundă, tu ești singura care poate echilibra emoțiile care îți controlează pașii.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 iulie 2020

Consideri și simți mai mereu că ești o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi gratuite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 iulie 2020

Deși evenimentele care au loc nu reușesc să îți ofere o ancoră pentru echilibrul interior, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți astăzi. Emoțiile negative ajung să fie ”toxice” doar în momentul în care alegi să le integrezi în viața de zi cu zi.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 iulie 2020

Astăzi vei dedica o mare parte din timp propriei persoane și nevoilor emoționale pe care le ai. Sunt multe acele situații în care îi respingi pe toți cei care îți vor binele. Firea defensivă este parte integrantă a personalității tale și eviți să te mai scuzi pentru ea față de cei care nu te acceptă cu adevărat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 iulie 2020

Ești o fire mult prea rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că atitudinea ta și obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, dai greș.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 iulie 2020

Astăzi îți este destul de dificil să fii înțelegătoare cu cei din jur. Chiar dacă în această zi îți doreai să faci anumite lucruri, nimic nu îți va reuși. Încă de dimineață îți vei schimba complet dispoziția din cauza unei situații conflictuale împrevizibile.
Articole astro