Horoscopul zilei de 10 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 iulie 2019

Deși evenimentele care au loc nu reușesc să îți ofere o ancoră pentru echilibrul interior, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți astăzi. Emoțiile negative ajung să fie ”toxice” doar în momentul în care alegi să le integrezi în viața de zi cu zi.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 iulie 2019

Astăzi îți este destul de dificil să fii înțelegătoare cu cei din jur. Chiar dacă în această zi îți doreai să faci anumite lucruri, nimic nu îți va reuși. Încă de dimineață îți vei schimba complet dispoziția din cauza unei situații conflictuale împrevizibile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 iulie 2019

Într-o relație, tu ești cea care este la conducere și ia decizii. Partenerul se revoltă ori de câte ori are ocazia. Dacă vrei un viitor alături de el, este nevoie să faci compromisuri. Din păcate, nu ești sigură că ceea ce trăiești în prezent este ceea ce îți dorești și pentru viitor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 iulie 2019

Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar unele persoane te consideră ca fiind destul de intrusivă. Lucrurile nu iau întotdeauna forma pe care ți-o dorești, iar provocările de care ai parte în această perioadă te maturizează într-un mod total neașteptat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 iulie 2019

Dacă ești singură, te grăbești să găsești pe cineva care să fie compatibil cu tine, mai ales din punct de vedere emoțional. Scepticismul tău va fi sursa conflictului din familie. Cei dragi sunt deschiși în raport cu deciziile pe care le iei, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie de acord cu tot ceea ce faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 iulie 2019

Chiar dacă se întâmplă ca anumite evenimente de care ai parte să îți inducă un sentiment de nesiguranță, nu trebuie să te lași ghidată de el. Persoanele care trebuie să rămână în viața ta o vor face indiferent de distanțarea care este posibil să aibă loc între tine și ele, la un moment dat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 iulie 2019

Viața profesională te provoacă în fiecare zi, iar tu parcă îți pierzi din motivație cu fiecare eșec pe care îl trăiești. Pentru a rămâne mereu pe un loc fruntaș, presupune multă autodisciplină și creionarea în detalii a obiectivelor pe care le ai.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 iulie 2019

Cu fiecare zi care trece te adâncești în starea de spirit confuză pe care o ai. Deoarece ai încredere în faptul că este ceva trecător, îți dai voie să simți. Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă întotdeauna acestora un punct de sprijin.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 iulie 2019

Sentimentele de frustare care îți conduc acțiunile sunt periculoase. Te lași atrasă într-o stare de spirit confuză din care îți va fi greu să îți revii. Chiar dacă ești de părere că nu știi să faci asta, cere ajutorul acelei persoane din viața ta în care ai încredere și cu care poți fi sinceră întru totul.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 iulie 2019

Sănătatea ta pare să fie tot mai ”șubredă”. Ar fi indicat să începi o cură cu vitamine, iar activitatea fizică este important să nu lipsească din rutina zilnică. Stresul își pune amprenta pe starea ta emoțională și trebuie să găsești un echilibru în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 iulie 2019

Prea multă ambiție focalizată în plan profesional va ajunge să îți zdruncine relația personală. Nu te simți amenințată de poziția categorică a partenerului de viață cu privire la acest aspect deoarece tu o să alegi întotdeauna să îți urmezi visurile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 iulie 2019

Ești sigură pe ceea ce reprezinți ca persoană, ca femeie și nu pleci urechea niciodată la comentariile răutăcioase care au intenția doar să te denigreze. Prieteniile din viața ta care sunt bazate pe compromisuri emoționale nu au niciun viitor.
Articole astro