Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Rigiditatea cu care îți plănuiești acțiunile nu lasă nicio scăpare celor din jur. Ești foarte calculată și nu lași jos garda nici măcar în situațiile în care un astfel de comportament se impune de la sine. Persoanei iubite îi este destul de dificil să facă planuri cu tine, tocmai din această cauză.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Astăzi, mai mult ca niciodată, vei fi calculată și sigură pe propriile acțiuni. Ești pusă față în față cu propriile răni și dureri, iar acest lucru te răscolește. Chiar dacă sunt contexte care te îndeamnă la compromisuri, nu vei alege calea de mijloc pentru a obține ceea ce îți dorești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Chiar dacă programul de astăzi este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Pentru această zi alegi lectura unei cărți preferate. Acest hobby te ajută întotdeauna să găsești răspunsuri la propriile dileme emoționale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Chiar la timp pentru a te ajuta să aduci în viața ta schimbarea după care tânjești, astăzi Venus pulsează foarte mult către tine din punct de vedere energetic. Oportunitățile de care ai parte sunt definitorii pentru modul în care urmează să acționezi.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Ești o persoană destul de rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, se pare că dai greș.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Având în vedere că pentru tine perioada sărbătorilor a fost o sursă incontestabilă de haos și dezechilibru, încerci să îți reîncarci bateriile. Pentru a face acest lucru cu succes, se pare că ai nevoie și de noi ancore emoționale. Te simți tot mai străină de anumite relații importante pentru tine.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Dacă ești implicată într-o relație, îți dorești să construiești ceva de durată împreună cu partenerul din prezent. Dacă ești singură, te grăbești să găsești pe cineva care să fie compatibil cu tine. Astăzi, scepticismul tău în raport cu anumite aspecte va fi sursa conflictului din familie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Firea ta autoritară iese la iveală astăzi. Îți este dificil să fii înțelegătoare cu cei din jur. Educația rigidă își spune cuvântul în anumite contexte. Chiar dacă în această zi îți doreai să faci anumite lucruri, nimic nu îți va reuși. Te simți lipsită de energie, iar vremea capricioasă nu te ajută în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Încă de la primele ore ale dimineții îți vei schimba complet dispoziția din cauza unei situații conflictuale. Te simți profund dezamăgită de ceea ce trăiești, dar nici nu ai capacitatea să fii mai indiferentă față de tot. În jurul tău sunt atât de multe motive de bucurie! Nu le micșora valoarea!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Sănătatea ta pare să fie tot mai șubredă. Ar fi indicat să începi o cură cu vitamine, iar activitatea fizică este important să nu lipsească din rutina zilnică. Dacă este nevoie să faci compromisuri în raport cu propriul confort, este esențial să o faci cu toată conștiinciozitatea, și fără a te ascunde în spatele unor prejudecăți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Sentimentele de frustare care îți conduc acțiunile sunt periculoase. Te lași atrasă într-o stare de spirit confuză din care îți va fi greu să îți revii. Chiar dacă ești de părere că nu știi să faci asta, cere ajutorul acelei persoane din viața ta în care ai încredere și cu care poți fi sinceră întru totul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 ianuarie 2019

Dacă nici până în acest moment nu ți-ai creionat obiectivele pentru noul an, ar trebui să o faci. Punând pe hârtie ceea ce îți dorești să aduci în viața ta în perioada următoare, te poate ajuta să faci pași clari către țintele respective. Timpul care trece neprețuit pe lângă noi este risipit.
Articole astro