Horoscopul zilei de 10 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 februarie 2019

Indiferent de disputele care au loc uneori, retrăiești la maxim reapropierea dintre tine și membrii familiei. Ți-au lipsit foarte mult căldura și confortul pe care le găsești doar în mijlocul celor dragi. Ziua aceasta de weekend este mai mult decât potrivită pentru creionarea viitoarelor concedii.

 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 februarie 2019

Ai grijă să nu exagerezi în modul în care te bagi în discuții! Știi prea bine că uneori riști să fii destul de intrusivă. Majoritatea persoanelor din viața ta tratează cu superficialitate tot ceea ce te faci. Acest lucru te face să te desconsideri și mai mult decât ai tendința să o faci deja.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 februarie 2019

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Ai nevoie de un nou sens în viață.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 februarie 2019

Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În acest weekend este important, indiferent de contexte, să nu te lași influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea o putere covârșitoare asupra acțiunilor decât dacă le vei permite acest lucru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 februarie 2019

Această zi relaxantă de duminică pe care alegi să o petreci în familie te va ajuta să îți refaci echilibrul emoțional. Energia pozitivă pe care întotdeauna o ”recepționezi” de la cei dragi și față de care nutrești o sinceră afecțiune este, cu siguranță, incontestabilă.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 februarie 2019

Gândurile îți încețoșează rațiunea pe parcursul întregii zile. Majoritatea deciziilor pe care le iei astăzi în plan mental își vor pierde din consistență odata ce îți vei da seama că acestea nu reflectă realitatea pe care o trăiești tu. Ai nevoie de lucruri și relații autentice și nu ești dispusă să faci niciun compromis în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 februarie 2019

Reacțiile pe care la ai uneori pari a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Mai ales în situațiile limită, trebuie să mergi pe principiul că este necesară o analiză preliminară înainte de a te exprima.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 februarie 2019

Având în vedere starea ta de agitație îți va fi dificil să fii înțelegătoare cu cei din jur. Chiar dacă în această zi de weekend aveai plănuit să faci anumite lucruri, nimic nu îți va reuși. Te simți lipsită de energie, iar vremea capricioasă nu te ajută în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 februarie 2019

Încă de dimineață îți vei schimba complet dispoziția din cauza unei situații conflictuale. Te simți profund dezamăgită de ceea ce trăiești, dar nici nu ai capacitatea să fii indiferentă față de tot. În jurul tău sunt atât de multe motive de bucurie! Nu le micșora valoarea!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 februarie 2019

Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în această zi. Sfârșitul acesta de săptămână te va conduce către noi direcții interesante pe care nu vei întârzia să le urmezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 februarie 2019

Agitația și confuzia pe care le resimți destul de intens te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici ai mereu tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 februarie 2019

Nu trebuie să mai cauți scuze pentru comportamentul celor din jur. Indiferent de deciziile pe care le au alții, cel mai important lucru este ca tu să nu te lași afectată de ele. Reacționezi destul de defensiv la multe din contextele în care te vei afla și această stare de fap te va încărca negativ din punct de vedere energetic.
Articole astro