Horoscopul zilei de 10 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Ușile către reușită în plan profesional ți se vor deschide dacă și tu îți vei dori asta cu adevărat. Pentru tine totul se întâmplă la limită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală. Această stare de sine te ajută să iei decizii corecte în această direcție. Planurile pentru sfârșitul de an sunt deja stabilite, dar asta nu înseamnă că nu simți o mică anxietate în raport cu posibilitatea unor evenimente imprevizibile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Totul este incert în jurul tău, dar există dovezi clare al progresului pe care îl faci zi de zi. Atunci când atitudinea celor din jur te intrigă, important este să îți dai seama de ceea ce simți tu. Mereu tu trebuie să fii prioritară. A te iubi cu adevărat trebuie să fie ca un ghid interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Toata dinamica vieții tale a suferit modificări substanțiale. Dacă în prima jumătate a acestui an te-ai focusat pe tot ceea ce presupune carieră și deciziile pe care a trebuit să le iei în acest sens, acum îți îndrepți atenția către familie și relațiile importante pentru tine. Îți este dificil să faci alegeri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Indiferent de ceea ce susțin altii, tu știi cel mai bine care sunt comportamentele care te caracterizează. Nu pleci urechea niciodată la comentariile răutăcioase care au intenția doar să te denigreze. Prieteniile din viața ta care sunt bazate pe compromisuri emoționale nu au niciun viitor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Astăzi resimți destul de intens ostilitatea celor din jur. Te simți profund dezamăgită de ceea ce trăiești, dar nici nu ai capacitatea să fii mai indiferentă față de tot. În jurul tău sunt atât de multe motive de bucurie! Nu le micșora valoarea!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Având în vedere starea ta de agitație, îți va fi dificil să fii înțelegătoare cu cei din jur. Chiar dacă în această zi aveai plănuit să faci anumite lucruri pentru sine, nimic nu îți va reuși. Te simți lipsită de energie, iar vremea capricioasă nu te ajută în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Agitația și confuzia pe care le resimți destul de intens te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici ai mereu tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Ești o fire mult prea rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că atitudinea ta și obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, dai greș.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Oamenii sunt orgolioși și răzbunători. Ai simțit acest lucru pe propria piele și de prea multe ori. Nimic din ceea ce trăiești acum în plan profesional nu este ceea ce ai nevoie pentru carieră. Cu toate astea, stima și încrederea în sine te ghidează ca întodeauna.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Nu trebuie să mai cauți scuze pentru comportamentul celor din jur. Indiferent de deciziile pe care le iau alții, cel mai important lucru este ca tu să nu te lași afectată de ele. Reacționezi destul de defensiv la multe din contextele în care te vei afla și această stare de fap te va încărca negativ din punct de vedere energetic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 decembrie 2021

Atunci când vine vorba de relații, partea cu suferința a devenit pentru tine scuza perfectă pentru a crede mai mult în singurătate. A petrece timp cu sine a devenit activitatea ta preferată. Ceea ce este cel mai interesenat în acest proces este că acum nu te mai simți atât de singură.
Articole astro