Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 decembrie 2019

Persoana iubită îți repetă neîncetat că trebuie să găsești un echilibru între carieră și viața personală. Petreci mult timp la birou și îți neglijezi responsabilitățile familiale. Deși consideri că este un moment esențial pentu viața profesională și obiectivele pe care le ai, trebuie să ajungi la un compromis.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 decembrie 2019

Ai așteptări nefondate de la toți cei din anturajul tău. Deși îți este greu să accepți asta, tot ceea ce îți dorești de la viață este destul de exagerat, iar tu oricum nu faci nimic în acest sens. Lucrurile nu se pot întâmpla de la sine mereu! La birou alegi să adopți o atitudine delăsătoare deoarece nu ești deloc motivată să fii mai bună.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 decembrie 2019

Încearcă să îți începi ziua cu zâmbetul pe buze. Ai motive să o faci! Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 decembrie 2019

În ultima perioadă ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Deși poate uneori aștepți ca și cei din jur să observe acest lucru, îți este clar faptul că nu ai nevoie de confirmarea altora pentru a fi sigură pe tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 decembrie 2019

Încă de dimineață îți vei schimba complet dispoziția din cauza unei situații conflictuale. Te simți profund dezamăgită de ceea ce trăiești, dar nici nu ai capacitatea să fii mai indiferentă față de tot. În jurul tău sunt atât de multe motive de bucurie! Nu le micșora valoarea!  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 decembrie 2019

Pentru a rămâne mereu pe un loc fruntaș, presupune multă autodisciplină și creionarea în detalii a obiectivelor pe care le ai. Chiar dacă se întâmplă ca anumite evenimente de care ai parte să îți inducă un sentiment de nesiguranță, nu trebuie să te lași ghidată de el.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 decembrie 2019

A pierde timp și energie acționând în defavoarea ta, este o alegere greșită. Agitația din jurul tău va lăsa repercursiuni asupra dispoziție tale psihice. Eșecurile tot mai dese îți vor afecta motivația. Prieteniile din viața ta bazate pe compromisuri nu au niciun viitor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 decembrie 2019

Astăzi resimți destul de agresiv ostilitatea celor din jur. Chiar dacă sunt alegeri pe care este indicat să le iei singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Aceasta ocupă un loc esențial în viața ta. Cu toate astea, sunt situații în care ar trebui să acționezi pe cont propriu.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 decembrie 2019

De cele mai multe ori, inima știe de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Cu siguranță vei face tot ceea ce este nevoie pentru a-i reda confortul emoțional de care are nevoie. Cu toate astea trebuie să fii conștientă că aceasta nu este responsabilitatea ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 decembrie 2019

Deși știi întotdeauna care îți sunt prioritățile, sunt situații în care te dezici de ele în favoarea propriului confort. Acest tip de comportament este învățat în timp, în urma dezamăgirilor de care ai avut parte. Tendința de a fi mult prea impulsivă în raport cu alegerile pe care le faci îți este și astăzi evidențiată de unele persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 decembrie 2019

În ceea ce te privește, totul trebuie să fie cât se poate de rațional și logic. Sentimentele te fac vulnerabilă și din păcate, nu îți permiți o astfel de postură. Destinul ne pune de multe ori față în față cu incertitudini dureroase, dar care ne ajută să descoperim esența propriei persoane.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 decembrie 2019

Atunci când vine vorba de relații importante pentru tine, nu trebuie să lași ca lucrurile să decurgă de la sine. Astăzi, mai mult ca niciodată, vei fi calculată și sigură pe propriile acțiuni. Chiar dacă sunt contexte care te îndeamnă la compromisuri, nu vei alege calea de mijloc pentru a obține ceea ce îți dorești.
Articole astro