Horoscopul zilei de 10 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Starea ta destul de irascibilă nu te va ajuta astăzi să eviți conflictele care apar la orice pas. Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare care vor duce la stoparea unor planuri personale importante pentru tine. Cu toate astea, nu este cazul să disperi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Încearcă să nu mai neglijezi semnalele pe care ți le transmite organismul! De asemenea, este important să onorezi cu conștiinciozitate toate ”angajamentele” pe care ți le-ai luat în raport cu propria stare de sănătate. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, sunt multe situații în care este indicat să alegi cu inima. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Din cauza stării emoționale pe care o ai, astăzi resimți destul de agresiv ostilitatea celor din jur. Chiar dacă sunt alegeri pe care este indicat să le faci singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Aceasta ocupă un loc esențial în viața ta și pentru tine contează mult tot ceea ce are de spus.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă, mai ales atunci când consideri că poți adopta o astfel de atitudine  cu anumite persoane. Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 decembrie 2018

La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Modul în care lucrezi este foarte apreciat de superiori, iar colegii de echipă într-adevăr se pot baza pe tine. Atunci când vine vorba de partea emoțională, acționezi extrem de precaut, indiferent de situația în care te afli.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Ești o fire mult prea rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că atitudinea ta și obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, dai greș.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Viaţa personală este plină de pasiune. Alegerile pe care le faci sunt pline de pasiune și de dorința de trăi totul la superlativ. Provocările de care ai parte la birou te ajută să îți perfecționezi abilitățile și astfel mai pui câte o piatră solidă la temelia carierei tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte. Este important să rămâi o fire răbdătoare și perseverentă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Firea capricioasă nu te lasă niciodată să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această zi alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de visuri mărețe. Te simți indignată de opiniile anumitor persoane și chiar încerci să le schimbi percepția până în punctul în care consideri inutil un astfel de demers.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care este posibil să le iei. Deși sunt multe contexte care parcă te îndeamnnă să fii mai puțin precaută, nu riști niciodată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 decembrie 2018

Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Chiar dacă vremea morocănoasă de afară îți induce de dimineață o stare ciudată, reușești să te focusezi pe obiectivele stabilite pentru această zi de luni.
Articole astro