Horoscopul zilei de 10 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 august 2019

Astăzi resimți destul de intens oboseala psihică adunată în ultimele zile. Chiar dacă sunt alegeri pe care este indicat să le faci singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Chiar dacă programul de astăzi este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 august 2019

Majoritatea deciziilor pe care le iei nu prezintă implicații emoționale. În ceea ce te privește, totul trebuie să fie cât se poate de rațional și logic. Sentimentele te fac vulnerabilă și din păcate, nu îți ”permiți” o astfel de postură socială.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 august 2019

În plan personal, tot ceea ce faci astăzi are menirea de a te face fericită. Destinul ne pune de multe ori față în față cu incertitudini dureroase, dar care ne ajută să descoperim ”esența” propriei persoane. Ziua de astăzi aduce în viața ta o stare de calmitate și armonie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 august 2019

Trăiești un sentiment de confort atunci când persoanele importante te susțin necondiționat. Știi că această emoție nu trebuie să fie un etalon pentru împlinirea ta în plan social, dar nici nu alegi să te dezici de modul în care sprijinul celor din jur te face să te simți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 august 2019

Ești exigentă, îți place să controlezi totul și nevoile tale sunt mereu cele care primează. Cu o astfel de dinamică este imposibil să reușești să ajungi vreodată la un echilibru emoțional. Chiar dacă nu ai o dispoziție foarte bună, este o zi potrivită pentru negociere. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 august 2019

Nu crezi în lucruri făcute din inerție. Emoțiile intense pe care le trăiești nu te ajută să iei decizii raționale. Chiar dacă ești de părere că nu știi să faci asta, cere ajutorul acelei persoane din viața ta în care ai încredere și cu care poți fi sinceră întru totul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 august 2019

Activitatea plină de provocări de la birou te face să îți depășești, fără să îți dai seama, unele limite. Deși este weekend, mintea ți-a rămas ocupată cu tot felul de idei care te pot ajuta sa îți îmbunătățești într-un mod semnificativ activitatea profesională.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 august 2019

Ai grijă să nu exagerezi în ceea ce privește modul în care te amesteci în discuții care nu te privesc! Știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă. Mișcarea fizică este ”bogăția” pe care fiecare dintre noi o are la dispoziție în orice moment al vieții. Tu profiți la maxim de acest dar, indiferent de starea psihică.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 august 2019

Ai tendința de a te adânci în starea de spirit confuză pe care o ai. Deoarece ai încredere în faptul că este ceva trecător, îți dai voie să simți. Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă întotdeauna un punct de sprijin.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 august 2019

Chiar dacă se întâmplă ca anumite evenimente de care ai parte să îți inducă un sentiment de nesiguranță, nu trebuie să te lași ghidată de el. Legătura plină de pasiune pe care o ai cu cel ales îți oferă întotdeauna un punct de reper pentru ceea ce reprezinți ca femeie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 august 2019

Firea perseverentă pe care o ai te ajută să continui cu ambiție, indiferent de obstacole. Indiferent de ceea ce susțin altii, tu știi cel mai bine care sunt comportamentele care te caracterizează și mizezi pe propria intuiție, indiferent de contextul în care te afli.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 august 2019

Superficialitatea de care dai dovadă în unele momente îți umbrește starea de bine. Această atitudine este una trecătoare deoarece ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente.
Articole astro