Horoscopul zilei de 10 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Gândurile îți încețoșează rațiunea pe parcursul întregii zile. Majoritatea deciziilor pe care le iei astăzi în plan mental își vor pierde din consistență odata ce îți vei da seama că acestea nu reflectă realitatea pe care o trăiești tu. Ai nevoie de lucruri și relații autentice și nu ești dispusă să faci niciun compromis în acest sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Având în vedere starea ta de agitație, îți va fi dificil să fii înțelegătoare cu cei din jur. Chiar dacă în această zi aveai plănuit să faci anumite lucruri pentru sine, nimic nu îți va reuși. Te simți lipsită de energie, iar vremea capricioasă nu te ajută în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte. Este important să rămâi o fire răbdătoare și perseverentă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Agitația și confuzia pe care le resimți destul de intens te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici ai mereu tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Nu trebuie să mai cauți scuze pentru comportamentul celor din jur. Indiferent de deciziile pe care le iau alții, cel mai important lucru este ca tu să nu te lași afectată de ele. Reacționezi destul de defensiv la multe din contextele în care te vei afla și această stare de fap te va încărca negativ din punct de vedere energetic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Indiferent de ceea ce susțin altii, tu știi cel mai bine care sunt comportamentele care te caracterizează. Nu pleci urechea niciodată la comentariile răutăcioase care au intenția doar să te denigreze. Prieteniile din viața ta care sunt bazate pe compromisuri emoționale nu au niciun viitor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Chiar dacă vremea morocănoasă de afară îți induce de dimineață o stare ciudată, reușești să te focusezi pe obiectivele stabilite pentru aceast început de weekend.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Chiar dacă programul de astăzi este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Pentru această zi alegi lectura unei cărți preferate. Acest hobby te ajută întotdeauna să găsești răspunsuri la propriile dileme emoționale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Rigiditatea cu care îți plănuiești acțiunile nu lasă nicio scăpare celor din jur. Ești foarte calculată și nu lași jos garda nici măcar în situațiile în care un astfel de comportament se impune de la sine. Persoanei iubite îi este destul de dificil să facă planuri cu tine, tocmai din această cauză.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Încearcă să nu mai neglijezi semnalele pe care ți le transmite organismul! De asemenea, este important să onorezi cu conștiinciozitate toate ”angajamentele” pe care ți le-ai luat în raport cu propria stare de sănătate. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Ești o persoană destul de rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, se pare că dai greș.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 aprilie 2020

Astăzi dai cu capul de realitatea dură a propriei vieți. Pentru un moment te panichezi. Îți pierzi controlul emoțional. Într-o relație, tu ești cea care este la conducere și ia decizii. Partenerul se revoltă ori de câte ori are ocazia. Dacă vrei un viitor alături de el, este nevoie să faci compromisuri.
Articole astro