Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Nesiguranța pe care o resimți în plan personal se datorează și incapacității tale de a te lăsa iubită. Ești defensivă sau retrasă în tot ceea ce presupune implicații emoționale. Pe zi ce trece îți este tot mai frică de mesajul inconștient pe care este posibil să îl transmiți celor dragi din cauza neîncrederii în sine.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Petreci destul de mult timp la birou și în acest fel ajungi să îți neglijezi responsabilitățile familiale. Deși consideri că este un moment esențial pentu viața profesională și obiectivele pe care le ai, trebuie să ajungi la un compromis în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Ai înclinații spre domeniul artistic, mai ales spre cea a scrisului, dar îți pui singură piedici în acest sens. Alegi să te focusezi doar pe lucrurile practice sau doar pe nevoile celor din jur și te ”neutralizezi”. Majoritatea conflictelor de care ai parte te vor ajuta să vindeci răni din trecut.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Acționezi extrem de precaut, indiferent de situația în care te afli. Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă propice pentru dezvoltare, chiar dacă și compromisurile pe care le faci în acest sens sunt notabile. Foarte multe oportunități te vor ajuta să treci la următorul nivel în carieră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Presiunea sub care lucrezi uneori poate fi motivantă. Cu toate astea, eșecul poate fi și una din consecințele pe care trebuie să le iei în considerare. De asemenea, viața personală pare să fie din ce în ce mai provocatoare. Cei din jur au foarte multe așteptări de la tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Chiar dacă nu reușești să faci asta constant, amintește-ți că tu ești cea care trebuie să seteze anumite limite când vine vorba de relațiile din jur. De multe ori ajungi să te simți iritată de comportamentul altora, dar opinia ta cu privire la acest aspect nu este verbalizată sau explicată persoanelor în cauză.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Educația rigidă din punct de vedere emoțional își spune cuvântul în anumite contexte delicate de viață. Nu ești matură și nu reușești să te pui în locul celor cu care interacționezi pentru a putea să îți faci o părere autentică despre ceea ce se întâmplă. Atunci când te simți rănită, ataci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Firea ta autoritară iese la iveală astăzi. Îți este dificil să fii înțelegătoare cu cei în raport cu care ai trăit diverse dezamăgiri. Chiar dacă în această zi îți doreai să faci anumite lucruri, nimic nu îți va reuși din cauza dispoziției conflictuale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Configurația astrală actuală te susține în căutarea iubirii. Dacă ești implicată într-o relație , îți dorești să construiești ceva de durată împreună cu partenerul. Dacă însă ești singură, te grăbești să găsești pe cineva care să fie compatibil cu tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Scepticismul tău va fi astăzi sursa conflictului din familie. Atunci când te irită punctul de vedere al celor din jur, alegi să îi persiflezi, iar acest gest rănește foarte mult. Tu nu deții adevărul universal și trebuie să dai libertate persoanelor cu care încerci să ai relații armonioase.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Activitatea intensă de la birou te face să îți depășești unele limite. Deși știi întotdeauna care îți sunt prioritățile, sunt situații în care te dezici de ele în favoarea propriului confort. Iubirea de sine este piatra de temelie pentru echilibrul interior.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 10 aprilie 2019

Deși uneori îți este greu să vezi asta, ai multe motive de bucurie. Este important să prețuiești din tot sufletul aceste motive. Disperarea cu care absorbi uneori tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te ajută să combați frica de eșec. Îți creezi tot felul de modele sociale care te ajută să ai mai multă încredere.
Articole astro