Horoscopul zilei de 1 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Modul în care acționezi în raport cu anumite persoane este unul brut și brutal și nu se justifică. Deși ai în viața ta persoane care te acceptă întru totul așa cum ești, cariera ta are de suferit din cauza atitudinii fluctuante. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel îți oferă protecție.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Pentru a spune că te dezvolți din punct de vedere personal, este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Chiar dacă opinia celor din jur este contrară cu a ta, încearcă să vezi dincolo de aparențe.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Chiar și atunci când treci prin momente critice, ai învățat cum să îți regăsești echilibrul interior. Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură. Așa preferi să te protejezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Atunci când te afli în momente de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută din cadrul grupului de prieteni, acolo unde prezența ta devine indispensabilă. Chiar dacă nu te mai simți așa de atașată de anumite persoane din jur, îți place să petreci timp în compania lor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Anumite sfaturi pe care le primești de la persoane de încredere sunt chiar pertinente și îți oferă o ancoră spre acțiune. Responsabilitatea pentru fericirea celuilalt este resimțită destul de intens de tine, mai ales atunci când este vorba de relații importante pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Astăzi, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care te afli în relația personală. Cu toate astea, alegi să te complaci și preferi să te focusezi pe obiectivele profesionale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Având în vederea situația delicată în care te afli din punct de vedere psihic, recunoșterea propriilor nevoi este primordială în ceea ce te privește. Ai nevoie de noi ”ancore” pentru a-ți regăsi motivația să lupți pentru propriile visuri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 septembrie 2021

”Blochezi” accesul celor din jur la viața ta intimă deoarece nu îți dorești ca alte persoane să fie martore la problemele pe care le ai. Maturitatea de care dai dovadă de cele mai multe ori te recomandă pentru poziția de leader, dar tu nu îți dorești un astfel de statut.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 septembrie 2021

În noua zi, astrele te vor urmări îndeaproape în plan profesional. Pentru a-ți păstra intactă motivația, ai nevoie să fii provocată să fii cea mai bună. Nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Ai grijă la modul în care alegi să faci compromisuri pentru cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 septembrie 2021

Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie. Și te învinovățești pentru acest lucru. Atmosfera încărcată din familie nu te ajută prea mult să îți induci o stare interioară armonioasă.
Articole astro