Horoscopul zilei de 1 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Te îndepărtezi cu bună știință de multe persoane care au fost mereu acolo pentru tine și nu regreți că faci asta. Ai nevoie de lucruri noi și de persoane noi în viața ta. Ai învățat să te asculți și de aceea nu ajungi niciodată să fii dezamăgită de alegerile pe care le faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Starea de sănătate îți captează atenția. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere. Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și încearcă să le dai forma pe care o dorești! Atmosfera încărcată de la birou nu te ajută prea mult să îți induci o stare interioară armonioasă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 septembrie 2020

De cele mai multe ori potrivești cu măiestrie cuvintele, astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută în cadrul grupului de prieteni, unde prezența ta devine indispensabilă. Astăzi îți vor fi recunoscute meritele, atât în carieră, cât și în familie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Presupunerile, destul de confuze și ele, pe care le ai în raport cu anumite persoane par să ia o formă ”accesibilă” și pentru tine. Chiar dacă lucrurile din viața ta poartă întotdeauna cu ele o umbră de mister, tot ceea ce ajungi să trăiești îți împlinește așteptările.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Pe plan financiar, orice abatere de la abordarea pragmatică pe care ți-ai impus-o în ultima perioadă, îți va diminua considerabil bugetul. Astăzi trebuie să iei în considerare și planurile persoanei iubite pentru a evita un conflict previzibil.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Un punct de vedere autentic și încrezător raportat la cariera pe care o ai, te poate ajuta să îți redefinești obiectivele. Chiar dacă majoritatea deciziilor par a fi luate pe fugă, tu știi întotdeauna să cântărești în timp record opțiunile pe care le ai.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 septembrie 2020

În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Momentele petrecute în familie te ajută să își recapeți vitalitatea, dar acest lucru nu este suficient pentru a reuși să faci tot ceea ce îți propui.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare. Astăzi petreci o zi reușită alături de familie și prieteni.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Tu ești singura care poate minimaliza modul în care te lași afectată de părerile celor din jur. Odată ce limitele pe care le impui sunt foarte clare, mai ales pentru tine, nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu va putea ”prejudicia” echilibrul tău interior.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 septembrie 2020

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Deși la birou vezi în anumiți colegi niște aliați de încredere, ai grijă totuși la cât de mult alegi să li te destănui. Oamenii sunt oportuniști și interesați și nu este indicat să cazi în ”mrejele” lor.
Articole astro