Horoscopul zilei de 1 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Alege cu grijă ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur deoarece este posibil să ieși mult prea rănită din anumite contexte. Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă sau de frustare pe care îl resimți pe moment.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Deși îți dorești foarte mult o relație stabilă, nu cedezi în fața oricui. Îți este dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai în anumite contexte. În familie reușești să găsești întotdeauna sprijinul de care ai nevoie, chiar dacă îți este dificil să îl soliciți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Ai ajuns la concluzia înțeleaptă că este inutil să îți ocupi timpul încercând să decodifici mesajul transmis de comportamentul celor din jur. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești! Deși aprecierea în plan profesional întârzie să apară, ești conștientă că nu trebuie să te mai definești prin prisma altora.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Mintea îți este împărțită într-o mie de direcții tocmai pentru că nu ești sigură de drumul pe care îți dorești să mergi. Lasă deoparte sfaturile celor din jur și ”conectează-te” la ceea ce ai tu nevoie!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Gândurile de împăcare cu sine și starea psihică pe care o ai pe parcursul acestei zile te ajută să dai un plus de culoare propriei vieți. În ciuda prejudecăților care te definesc, lași loc armoniei și acceptării necondiționate să îți dicteze acțiunile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Deși la birou sau în anumite contexte vezi în anumiți colegi sau parteneri niște aliați de încredere, ai grijă totuși la cât de mult alegi să li te destănui.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 septembrie 2019

De cele mai multe ori, a miza pe aparențe poate să fie o decizie greșită și deloc înțeleaptă. Este important să intregrezi cu maturitate și cu asumare în propriul univers și acele contexte sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Nu te mai lăsa ”dominată” de dorința de a impresiona!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Maniera în care alegi să răspunzi provocărilor vieții denotă faptul că te-ai maturizat destul de mult. Capriciile și temerile de altădată lasă loc unei gândiri echilibrate și focusate. Chiar și atunci când vine vorba de relația personală, simți lucrurile la un alt nivel și ești capabilă de lucruri mărețe alături de cel ales.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Tot ceea ce îți dorești de la cei din viața ta este onestitatea. Nu îți place să ți se ascundă lucruri mergând pe premisa că în acest fel îți oferă protecție. Preferi să trăiești tot ceea ce este de trăit, fără a te eschiva din fața provocărilor, de orice fel.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Deși negi cu vehemență și încăpățânare acest lucru, chiar ai nevoie de timp să te ocupi de propriile nevoi. Te lași dusă de val atunci când vine vorba de persoanele importante. Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Dacă nu ești implicată într-o relație romantică, astăzi ai o dispoziție de flirt. Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură, iar cu cei care îți greșesc o să fii destul de implacabilă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 septembrie 2019

Gândurile pașnice pe care ți le induce apropierea emoțională față de anumite persoane pe care o trăiești în această perioadă, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Momentele de astăzi petrecute în familie te ajută să își recapeți vitalitatea și te pregătesc de o nouă săptămână.
Articole astro