Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. Nu ezita să vorbești deschis despre tot ceea ce simți! Această perioadă din viața ta este dedicată sectorului personal. Este nevoie să iei o decizie definitivă în ceea ce privește relația pe care o ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Pas cu pas reușești să descoperi ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Te lași condusă de aceste lucruri în alegerile pe care urmează să le faci. Începutul toamnei îți oferă oportunități în plan profesional, dar nu ești sigură dacă e momentul potrivit pentru a face o schimbare în acest sector al vieții tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Zi de weekend, început de septembrie și totul în jurul tău îți induce o stare de calmitate. Deși te simți nerăbdătoare ca unele lucruri pe care ți le dorești să se finalizeze într-un fel sau altul, nu acționezi fără noimă. Toate acțiunile îți sunt calculate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru. Nu trebuie să îți petreci viața doar făcându-le pe plac celor din jur. Recunoșterea propriilor nevoi este primordială atunci când vine vorba de calitatea vieții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți că duci o viață dezorganizată. Nimic din ceea ce se întâmplă însă nu pare să atenueze indiferența ta față de acest aspect. Mai mereu te lași călcată în picioare doar pentru că nu ai dispoziția necesară pentru a riposta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură.  Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Poate este indicat totuși să cauți să echilibrezi balanța, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. Uneori trebuie să iei în considerare și nevoile celor din jur.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Astăzi, interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. În familie reușești să găsești întotdeauna sprijinul de care ai nevoie, chiar și atunci când comportamentul pe care îl ai este unul bizar.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 septembrie 2018

De multe ori alegi să te înconjori de persoane superficiale cu care rezonezi pe alocuri, doar pentru că negi în profunzime anumite sentimente. A oferi celor din jur așteptări realiste în ceea ce te privește este o sarcină care te vizează în mod direct. Nu ai de ce să te eschivezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 septembrie 2018

Comportamentul tău este ambiguu și nu oferă niciun fel de siguranță celor din jur. Spre finele zilei te vei simți răvășită emoțional din cauza unor evenimente neprevăzute. Se pare că viața te ține într-o alertă continuă, indiferent de alegerile pe care le faci.
Articole astro