Horoscopul zilei de 1 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște, cu atât mai mult cu cât te simți forțată să îți încalci principiile. Siguranța emoțională pe care o trăiești alături de partener te ajută să vezi lucrurile din altă perspectivă, mai ales în ceea ce privește viața intimă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură ca acum pe ceea ce simți. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi. Intențiile tale bune nu sunt validate de către cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Astăzi nu ştii care este direcţia spre care trebuie să te îndrepţi, cea raţională sau cea sentimentală. Acest lucru este cel mai dificil din viața ta de până acum. Cu toate acestea, lucrul de care trebuie să ții cont este de fapt ceea ce îți dorești tu cu adevărat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită. Dacă ești singură, întâlnești o persoană care te intrigă. Fără să stai prea mult pe gânduri, dai curs invitației de a petrece seara împreună.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Atunci când vine vorba de carieră, dorești să găsești un job care să te împlinească și din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o astfel de conotație și în plan profesional deoarece crezi că prin implicarea absolută vei reuși să trăiești ceea ce se denumește a fi succesul.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi, nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Astăzi, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care te afli mai multe sectoare din viața ta. Cu toate astea, alegi să te complaci și preferi să te focusezi pe obiectivele profesionale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Ai nevoie de noi ”ancore” pentru a-ți regăsi motivația să lupți pentru propriile visuri. Chiar dacă de multe ori drumul pe care pășim este unul anevoios și plin de piedici, trebuie să fim conștienți că puterea din interiorul nostru poate fi ”descătușată.”  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Mustrările de conștiință nu își au locul atunci când acțiunile pe care le faci aduc binele în viețile altora. În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Tot ceea ce trăiești te pune în contact cu răni din trecut. Îți va fi destul de dificil să te echilibrezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Te îndepărtezi cu bună știință de multe persoane care au fost mereu acolo pentru tine și nu regreți că faci asta. Ai nevoie de lucruri noi și de persoane noi în viața ta. Ai învățat să te asculți și de aceea nu ajungi niciodată să fii dezamăgită de alegerile pe care le faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. Nu ezita să vorbești deschis despre tot ceea ce simți! În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 octombrie 2021

Chiar dacă este sfărșit de săptămână ai o dispoziție destul de jovială. Acest lucru te ajută să privești cu claritate către provocările din viața ta. Constanța de care ai parte în ceea ce privește creativitatea te scoate din anonimat și te face să ai mult mai multă încredere în sine.
Articole astro