Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Astăzi simți nevoia să te destăinui unei persoane dragi ție. Evenimentele de care ai parte în ultima perioadă te agită destul de mult din punct de vedere emoțional și ai nevoie de cineva care să te ajute să îți regăsești echilibrul interior. Azi afli că planurile pe care le ai pentru weekend se contramandează.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură.  Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei când afli o veste proastă din partea unui membru al familiei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Astăzi vei fi tentată să exagerezi puțin modul în care te comporți doar pentru a oferi o finalizare unei situații în care te afli de ceva timp. Depui mult efort și implicare în proiectele sociale  în care ești implicată deoarece ai nevoie de o astfel de recunoștere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru. Nu trebuie să îți petreci viața doar făcându-le pe plac celor din jur. Recunoșterea propriilor nevoi este primordială atunci când vine vorba de calitatea vieții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să ajungă să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Dinamica de care ai parte la birou te ajută să găsești soluții creative la multe din problemele cu care se confruntă compania. Deși totul în jur pare să conlucreze la fericirea ta, sunt multe momente când nu vei reuși să întorci lucrurile în favoarea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, îți dorești să ajungi să găsești un job care să te împlinească și din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o astfel de conotație și în plan profesional deoarece crezi că prin implicarea absolută vei reuși să trăiești ceea ce numește succes.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Astăzi, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care te afli în relația personală. Cu toate astea, alegi să te complaci și preferi să te focusezi pe obiectivele profesionale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Îți este destul de greu să îți controlezi emoțiile. Modul în care acționezi în raport cu anumite persoane este unul brut și brutal. Deși ai în viața ta persoane care te acceptă întru totul așa cum ești, cariera ta are de suferit din cauza atitudinii fluctuante.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 octombrie 2020

Pe plan financiar, orice abatere de la abordarea pragmatică pe care ți-ai impus-o în ultima perioadă, îți va diminua considerabil bugetul. Astăzi trebuie să iei în considerare și planurile persoanei iubite pentru a evita un conflict previzibil.
Articole astro