Horoscopul zilei de 1 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Pe plan financiar, orice abatere de la abordarea pragmatică pe care ți-ai impus-o în ultima perioadă, îți va diminua considerabil bugetul. Astăzi trebuie să iei în considerare și planurile persoanei iubite pentru a evita un conflict previzibil.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 octombrie 2019

În noua zi, astrele te vor urmări îndeaproape în plan profesional. Pentru a-ți păstra intactă motivația, ai nevoie să fii provocată să fii cea mai bună. Nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Ai grijă la modul în care alegi să faci compromisuri pentru cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută din cadrul grupului de prieteni, acolo unde prezența ta devine indispensabilă. Chiar dacă nu te mai simți așa de atașată de anumite persoane din jur, îți place să petreci timp în compania lor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Astăzi reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea deoarece nu îți mai pui singură piedici. Energia pe care o transpui în orice inițiativă de la nivel profesional nu va rămâne niciodată nerăsplătită. Chiar dacă prezența ta în anumite contexte este indispensabilă pentru bunul mers al lucrurilor, nu uiți niciodată de propriile limite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Astăzi îți vor fi recunoscute meritele pentru armonia din familie, iar această recunoaștere îți aduce un plus de optimism și energie. Ești epuizată din punct de vedere psihic din cauza unor situații asupra cărora nu deții control, dar ai încredere că vei găsi resursele de care ai nevoie pentru a răzbi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Accepți cu maturitate laudele, dar și criticile celor din jur și acest lucru te ajută să îți modelezi statutul din plan profesional. Ți-ai dori mult mai mult timp pentru sine, dar ești conștientă că această perioadă din viața ta nu îți oferă nicio ”portiță” în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate remarcabile. Astăzi, în zodia ta, Saturn se află într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența destul de mult la nivel energetic. La birou au loc schimbări care te scot din zona de confort, dar nu dai curs sentimentelor care te încearcă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Astăzi îți este destul de greu să îți controlezi emoțiile. Modul în care acționezi în raport cu anumite persoane este unul brut și brutal și nu se justifică. Deși ai în viața ta persoane care te acceptă întru totul așa cum ești, cariera ta are de suferit din cauza atitudinii fluctuante.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou și vei fi din nou nevoită să oferi explicații celor dragi. Din păcate, dezorganizarea își spune cuvântul în această perioadă a vieții tale. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel îți oferă protecție.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Pentru a spune că te dezvolți din punct de vedere personal, este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Chiar dacă opinia celor din jur este contrară cu a ta, încearcă să vezi dincolo de aparențe.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Deși la birou vezi în anumiți colegi niște aliați de încredere, ai grijă totuși la cât de mult alegi să te destănui lor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 octombrie 2019

Oamenii sunt oportuniști și interesați și nu este indicat să cazi în mrejele lor. Chiar și atunci când este vorba de persoane care ți-au demonstrat în timp încrederea, ar fi indicat să rămâi cu o doză de scepticism. Majoritatea evenimentelor de astăzi te îndeamnă să îți asculți inima.
Articole astro