Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Îți este destul de greu să îți controlezi emoțiile. Modul în care acționezi în raport cu anumite persoane este unul brut și brutal. Deși ai în viața ta persoane care te acceptă întru totul așa cum ești, cariera ta are de suferit din cauza acestei atitudini fluctuante.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie. Și te învinovățești pentru acest lucru. Deși simți asta, trebuie să îți dai seama că și tu ai nevoi care se cer a fi îndeplinite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Starea de sănătate nu este deloc favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere. Din păcate, tot ceea ce trăiești sunt doar reminescențe somatice ale stării tale interioare agitate. Ai nevoie de odihnă și relaxare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Deși la birou vezi în anumiți colegi niște aliați de încredere, ai grijă totuși la cât de mult alegi să te destănui lor. Oamenii sunt oportuniști și interesați și nu este indicat să cazi în mrejele lor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou. Se întâmplă acest lucru tot mai des în ultima perioadă și ai senzația că te afli într-un circuit din care nu știi cum să ieși.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur îşi consideră propriul timp la fel de preţios precum o faci și tu. Atunci când vine vorba de prieteni, modul în care îți dorești să fii percepută este total diferit față de ceea ce exprimi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Claritatea și autenticitatea de care ai parte în plan personal sunt reconfortante. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți invincibilă atunci când vine vorba de provocări profesionale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Nimic din ceea ce îți propui nu este îndeplinit cu ușurință. Obstacole sunt la orice pas. Chiar dacă îți este dificil să crezi acest lucru, soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi. Începutul de săptămână îți aduce reușite în plan profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și încearcă să le dai forma pe care o dorești! Atmosfera încărcată de la birou nu te ajută prea mult să îți induci o stare interioară armonioasă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Reușești mereu să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar. Acesta este un mare atu în plan profesional. Colegii văd în tine un adevărat adversar, iar acest lucru este de fapt ceea ce îți dorești. Ai nevoie de competiție pentru a pune în aplicare abilitățile pe care le deții.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 octombrie 2018

Recunoștința pe care o resimți față de anumite persoane te face să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă. Deși negi cu vehemență acest lucru, comportamentul tău demonstrează doar această realitate. Ai nevoie să te desprinzi de tot ceea ce înseamnă ”ceilalți” pentru a putea să te concentrezi asupra propriilor nevoi.
Articole astro