Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură.  Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei când afli o veste proastă din partea unui membru al familiei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți că duci o viață dezorganizată. Nimic din ceea ce se întâmplă însă nu pare să atenueze indiferența ta față de acest aspect. La birou te lași subminată de anumite persoane doar pentru că nu ai dispoziția necesară pentru a riposta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou, chiar dacă este weekend.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Poate este indicat totuși să cauți să echilibrezi balanța, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Alege cu grijă ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur deoarece este posibil să ieși mult prea rănită din anumite contexte. Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă sau de frustare pe care îl resimți pe moment.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Deși negi cu vehemență și încăpățânare acest lucru, chiar ai nevoie de timp să te ocupi de propriile nevoi și visuri. Te lași dusă de val atunci când vine vorba de persoanele importante. Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, îți dorești să ajungi să găsești un job care să te împlinească și din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o astfel de conotație și în plan profesional deoarece crezi că prin implicarea absolută vei reuși să trăiești ceea ce se denumește a fi succescul.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Combinația dintre iubire pasională și bani poate fi fatală atunci când vine vorba de o persoană atât de independentă ca tine. În plan profesional, având în vedere modul în care se petrec lucrurile, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

În noua zi, astrele te vor urmări îndeaproape în plan profesional. Pentru a-ți păstra intactă motivația, ai nevoie să fii provocată să fii cea mai bună. Nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Ai grijă la modul în care alegi să faci compromisuri pentru cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Comportamentul tău este ambiguu și nu oferă niciun fel de siguranță celor din jur. Spre finele zilei te vei simți răvășită emoțional din cauza unor evenimente neprevăzute. Se pare că viața te ține într-o alertă continuă, indiferent de alegerile pe care le faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 noiembrie 2020

Astăzi îți vor fi recunoscute meritele pentru armonia din familie, iar această recunoaștere îți aduce un plus de optimism și energie. Ești epuizată din punct de vedere psihic din cauza unor situații asupra cărora nu deții control, dar ai încredere că vei găsi resursele de care ai nevoie pentru a răzbi.
Articole astro