Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social așa cum ți-ai dori. Atunci când trebuie să iei decizii raportate la viața profesională, este important să ai încredere în intuiție. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Astăzi reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea. Ești foarte categorică și vrei ca cei din jur să îți facă pe plac. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care te afli în relația personală.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru. Nu trebuie să îți petreci viața doar făcându-le pe plac celor din jur. Recunoșterea propriilor nevoi este primordială atunci când vine vorba de echilibrul emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Deși negi cu vehemență acest lucru, chiar ai nevoie de timp să te ocupi de propriile nevoi. Te lași dusă de val atunci când vine vorba de persoanele importante. Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Pas cu pas reușești să descoperi ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Te lași condusă de aceste lucruri în alegerile pe care le faci și constați că starea de bine se instalează în interiorul tău. Dacă nu ești implicată într-o relație romantică, astăzi ai o dispoziție de flirt.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Chiar și atunci când treci prin momente critice, ai învățat cum să îți regăsești echilibrul interior. Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți pericolul. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură. Așa preferi să te protejezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli la birou. Stai foarte prost la capitolul decizional, știi asta. Cu toate acestea, lucrul de care trebuie să ții cont este de fapt ceea ce îți dorești tu cu adevărat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Atitudinea detașată și indiferentă nu te va ajuta să ai parte de împlinirea pe care ți-o dorești în plan personal. În relațiile cu cei din jur este nevoie de flexibilitate. Înțelegerea anumitor detalii din desfășurarea activității de la birou te ajută să vezi lucrurile din altă perspectivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești! Reușești mereu să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar. Colegii de birou sunt iritați de modul în care tu reușești zi de zi să faci față provocărilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Persoana iubită este avansată într-o nouă funcție la birou. În acest context îți revine sarcina delicată de a o ajuta să fie încrezătoare cu privire la ceea ce va urma.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

Emoțiile confuze pe care le resimți te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te ”forțează” să redescoperi esența legăturii dintre voi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 noiembrie 2018

În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Momentele petrecute în familie te ajută să își recapeți vitalitatea, dar acest lucru nu este suficient pentru a reuși să faci tot ceea ce îți propui.
Articole astro