Horoscopul zilei de 1 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 martie 2022

Responsabilitatea pentru fericirea celuilalt este resimțită destul de intens de tine, mai ales atunci când este vorba de relații importante pentru tine. Gândurile de împăcare cu sine și starea psihică pe care ți-o induc te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 martie 2022

Atunci când vine vorba de carieră, îți dorești să ajungi să găsești un job care să te împlinească și din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o astfel de conotație și în plan profesional deoarece crezi că prin implicarea absolută vei reuși să trăiești ceea ce se denumește a fi succescul.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 martie 2022

Odată ce limitele pe care le impui sunt foarte clare, mai ales pentru tine, nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu va putea ”prejudicia” echilibrul tău interior. Energia pe care o recepționezi de la Marte în această perioadă te provoacă să preiei inițativa în raport cu mai multe aspecte esențiale ale propriei vieți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 martie 2022

Aprecierea pe care o primești de la cei din jur îți îndreaptă privirea către propriul sine și te face să îți dai seama încă o dată cât de mult valorezi. Inspirația din plan profesional îți conduce acțiunile, chiar și atunci când nu vei fi sigură pe ceea ce faci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 martie 2022

Presupunerile, destul de confuze și ele, pe care le ai în raport cu anumite persoane par să ia o formă ”accesibilă” și pentru tine. Chiar dacă lucrurile din viața ta poartă întotdeauna cu ele o umbră de mister, tot ceea ce ajungi să trăiești îți împlinește așteptările.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 martie 2022

Astăzi nu ştii care este direcţia spre care trebuie să te îndrepţi, cea raţională sau cea sentimentală. Acest lucru este cel mai dificil din viața ta de până acum. Cu toate acestea, lucrul de care trebuie să ții cont este de fapt ceea ce îți dorești tu cu adevărat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 martie 2022

Pe plan financiar, orice abatere de la abordarea pragmatică pe care ți-ai impus-o în ultima perioadă, îți va diminua considerabil bugetul. Astăzi trebuie să iei în considerare și planurile persoanei iubite pentru a evita un conflict previzibil.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 martie 2022

Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și încearcă să le dai forma pe care o dorești! Atmosfera încărcată de la birou nu te ajută prea mult să îți induci o stare interioară armonioasă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 martie 2022

Din păcate, dezorganizarea își spune cuvântul în această perioadă a vieții tale. Totul este haos în jurul tău, iar ”intangibilitatea” propriilor emoții, te sperie. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel ți se oferă protecție. Nimeni în-afară de tine nu îți cunoaște limitele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 martie 2022

De cele mai multe ori potrivești cu măiestrie cuvintele, astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută în cadrul grupului de prieteni, unde prezența ta devine indispensabilă. Astăzi îți vor fi recunoscute meritele, atât în carieră, cât și în familie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 martie 2022

Tentațiile de care ai parte în ultima perioadă nu sunt ușor de combătut. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe, dar acestea nu sunt suficiente pentru ca tu să te simți împlinită din punct de vedere emoțional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 martie 2022

Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou și vei fi din nou nevoită să oferi explicații celor dragi. Din păcate, dezorganizarea își spune cuvântul în această perioadă a vieții tale. Relațiile de prietenie apropiate sunt surse de energie pozitivă pentru tine.
Articole astro