Horoscopul zilei de 1 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 martie 2021

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare din punct de vedere psihic. Ai multe probleme de rezolvat și nu mai ai timp de pierdut în postura de victimă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 martie 2021

Este inutil să îți ocupi timpul încercând să decodifici mesajul transmis de comportamentul celor din jur. Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 martie 2021

Lucrurile, în sfârșit, devin clare și pentru tine. Deși sunt mulți cei care au încercat să îți deschidă ochii cu privire la anumite greșeli, ai persistat în nesăbuință. Niciodată nu este prea târziu însă! Soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 martie 2021

Ceea ce trăiești astăzi este o adevarată lecție de viață deoarece te ajută să iei decizii importante pentru tine. Încă de dimineață oferi celor din jur o dispoziție jovială și comunicativă. Dacă alegi să mergi la birou, vei flirtra foarte mult cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 martie 2021

Caruselul de emoții pe care îl trăiești va avea asupra ta efecte pozitive nebănuite. Noua etapă a vieții în care ai pășit te va ajuta să descoperi lucruri noi despre propria persoană, dar și despre relațiile pe care le ai cu cele mai importante persoane din viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 martie 2021

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să ajungă să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 martie 2021

Atunci când te afli în momente de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 martie 2021

Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Emoțiile confuze pe care le resimți pe parcursul acestei zile te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri, cel puțin în plan imaginar.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 martie 2021

Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie. Și te învinovățești pentru acest lucru. Atmosfera încărcată din familie nu te ajută prea mult să îți induci o stare interioară armonioasă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 martie 2021

Atunci când vine vorba de carieră, îți dorești să ajungi să găsești un job care să te împlinească și din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o astfel de conotație și în plan profesional deoarece crezi că prin implicarea absolută vei reuși să trăiești ceea ce se denumește a fi ”succesul”.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 martie 2021

”Blochezi” accesul celor din jur la viața ta intimă. Sub nicio formă nu îți dorești ca alte persoane să fie martore la problemele pe care le ai. Maturitatea de care dai dovadă de cele mai multe ori te recomandă pentru poziția de leader, dar tu nu îți dorești un astfel de statut profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 martie 2021

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinire. Indiferent de locul în care te afli în carieră, ai nevoie să îți menții motivația la același nivel.  
Articole astro