Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 martie 2020

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multă odihnă. Activitățile pe care le faci pentru a te relaxa nu-și mai ating obiectivul. Mersul la yoga a devenit un automatism. Din păcate, nu reușești să mai accesezi părțile cheie din subconștientul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 martie 2020

Este important ca în viața profesională să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu trebuie să te dezechilibreze. Ai nevoie de mai multă organizare și cumpătare în acest sector al vieții tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 martie 2020

Nu ezita să vorbești deschis despre tot ceea ce simți, mai ales cu acele persoane care te pot influența în sens pozitiv. Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 martie 2020

Ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența. Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 martie 2020

Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Sunt persoane care chiar nu sunt interesate de explicațiile pe care le poți oferi. Un Jupiter plin de inspirație și destul de energetic te va ghida pe parcursul întregii zile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 martie 2020

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate. Atunci când vorbim despre relații de prietenie, comportamentul tău este ambiguu și nu oferă niciun fel de siguranță celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 martie 2020

Gândurile de împăcare cu sine pe care ți le induce apropierea emoțională față de cei din jur, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. Această zi de weekend este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 martie 2020

Din cauza ”acidității” cu care ești tratată de anumite persoane, îți este greu să îți controlezi emoțiile. Familia și cariera te solicită peste măsură în această perioadă. Sunt multe situații care te vor forța să cauți în interiorul tău, răspunsul la întrebări incomode.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 martie 2020

Soarele te va călăuzi în această zi și îți va scoate în cale oameni calzi și binevoitori. De asemenea, modul în care tu îi vei accepta în viața ta va aduce schimbări semnificative în anumite sectoare. Adevăratul succes pe toate planurile vieții nu se atinge doar atunci când obiectivele sunt dificil de îndeplinit.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 martie 2020

Ia lucrurile exact cum vin și prin propriile ajustări, dă-le forma pe care o dorești! Senzația de reușită este mult mai intensă atunci când tot ceea ce faci este produsul propriilor acțiuni. Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 martie 2020

De multe ori simplitatea lucrurilor de care ne înconjurăm poate fi definitorie pentru fericirea noastră. Încrede-te mai mult în tine și în cei dragi! Citatele sau cărțile motivaționale nu te pot ajuta atunci când trebuie să acționezi, dar îți pot limpezi drumul până în acel punct.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 martie 2020

Sunt multe persoane care continuă să te influențeze într-un mod destul de radical în raport cu deciziile pe care le iei, iar acest aspect negativ trebuie anulat. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu pare că te apropii de îndeplinirea lor.
Articole astro