Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 martie 2019

Un punct de vedere autentic și încrezător raportat la cariera pe care o ai, te poate ajuta să îți redefinești obiectivele. Chiar dacă majoritatea deciziilor par a fi luate pe fugă, tu știi întotdeauna să cântărești în timp record opțiunile pe care le ai.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 martie 2019

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 martie 2019

Ai la îndemână o serie de noi trucuri pentru a-i ”cuceri iremediabil pe cei din jur. Indiferent de cât de nesigură te simți pe anumite acțiuni, faci ceea ce simți. Nu te mai gândi la ceea ce au de spus cei din jur! Poate inițierea unor discuții este în primul rând benefică pentru propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 martie 2019

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare. Astăzi petreci o zi reușită alături de familie și prieteni.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 martie 2019

Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți că duci o viață dezorganizată. Nimic din ceea ce se întâmplă însă nu pare să atenueze indiferența ta față de acest aspect. La birou te lași subminată de anumite persoane doar pentru că nu ai dispoziția necesară pentru a riposta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 martie 2019

Tu ești singura care poate minimaliza modul în care te lași afectată de părerile celor din jur. Odată ce limitele pe care le impui sunt foarte clare, mai ales pentru tine, nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu va putea ”prejudicia” echilibrul tău interior.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 martie 2019

Magnetismul tău natural îi atrage de partea ta pe cei din jur. În noul început din carieră ai nevoie de susținerea celorlalți, iar ceea ce trăiești trebuie să îți dea încredere în propriile visuri. Firea carismatică și intuiția sunt principalii tăi aliați în contextele profesionale.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 martie 2019

Tensiunile din relația personală îți creează o stare accentuată de disconfort. Atunci când vine vorba de partenerul de viață, îți ”expui” fără niciun fel de temere vulnerabilitățile. Chiar și acționând în acest fel, nu îți este garantată fericirea la care visezi dintotdeauna.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 martie 2019

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața în aceste zile. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinire. Indiferent de locul în care te afli în carieră, ai nevoie să îți menții motivația la același nivel.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 martie 2019

Este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 martie 2019

Tentațiile de care ai parte nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. O meriți din plin. Inspirația îți conduce acțiunile, chiar și atunci când nu ești sigură pe ceea ce faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 martie 2019

Astăzi îți dorești cu ardoare să îți expui punctul de vedere, oricât de inoportun poate părea acest lucru. Persoanele care te cunosc cu adevărat sunt destul de intrigate de comportamentul tău. Nu contează acest aspect! Tot ceea ce contează este să faci ceea ce simți, fără însă a-i denigra pe cei din jur.
Articole astro