Horoscopul zilei de 1 mai 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 mai 2022

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens. Te lași distrasă de lucruri care nu te caracterizează cu adevărat, iar asta înseamnă pierdere de timp.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 mai 2022

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să ajungă să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 mai 2022

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Cu toate astea, sunt destul de multe momente când te lași ”înghițită” de o stare profundă de melancolie. Pur și simplu, nu reușești să aduci echilibrul în viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 mai 2022

Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă sau de frustare pe care îl resimți pe moment. Dacă vei dori relații autentice, va fi nevoie să fii mai comunicativă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 mai 2022

Astăzi simți nevoia să te destăinui unei persoane dragi ție. Evenimentele de care ai parte în ultima perioadă te agită destul de mult din punct de vedere emoțional . În viața ta ai nevoie de prezența cuiva care să te ajute să îți regăsești echilibrul interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 mai 2022

Azi afli că planurile pe care le ai pentru începutul săptămânii viitoare se contramandează. Având în vedere dispoziția apatică pe care o ai, nu îți displace acest aspect. A rămâne acasă poate fi o oportunitate pentru a te odihni și a te revitaliza din punct de vedere emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 mai 2022

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți ”pericolul”. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură.  Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei. Afli o veste proastă din partea unui membru al familiei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 mai 2022

Depui mult efort și timp în proiectele sociale  în care ești implicată deoarece ai nevoie de o altfel de recunoștere la nivel social. Motivația din spatele acțiunilor tale poate fi una egoistă, dar asta nu schimbă cu nimic binele pe care îl aduci în lume.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 mai 2022

Starea ta de spirit de astăzi este una jovială. Pentru a putea lua lucrurile mai în serios este important să îți dai seama de consecințele acțiunilor tale. Chiar dacă este zi de weekend, pur și simplu nu îți găsești locul. Trăiești din nou o stare permanentă de agitație.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 mai 2022

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere pentru a te repune pe picioare. Această zi este intensă pentru tine din punct de vedere emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 mai 2022

Firea intruzivă deranjează pe cei din jur. Este posibil ca tu să nu vezi lucrurile așa, dar măcar ia în considerare ceea ce ți se zice de către alții. Un Jupiter plin de inspirație și destul de energetic te va ghida pe parcursul întregii zile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 mai 2022

Ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența. Această zi de duminică este despre timp cu sine.
Articole astro