Horoscopul zilei de 1 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 mai 2020

Oamenii sunt oportuniști și interesați doar de binele lor. De cele mai multe ori, a miza pe aparențe poate să fie o decizie greșită. Este important să intregrezi cu răbdare și maturitate în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 mai 2020

Pe plan financiar, orice abatere de la abordarea pragmatică pe care ți-ai impus-o în ultima perioadă, îți va diminua considerabil bugetul. Astăzi trebuie să iei în considerare și planurile persoanei iubite pentru a evita un conflict previzibil.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 mai 2020

Din păcate, dezorganizarea își spune cuvântul în această perioadă a vieții tale. Totul este haos în jurul tău, iar ”intangibilitatea” propriilor emoții, te sperie. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel ți se oferă protecție. Nimeni în-afară de tine nu îți cunoaște limitele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 mai 2020

Te consumi mult pentru lucruri insignifiante, chiar dacă îți repeți constant că un astfel de comportament este dăunător. În raport cu unul din proiectele la care lucrezi, este momentul potrivit să începi să culegi informațiile de care ai nevoie. Astăzi simți că ești înconjurată de lucruri și persoane care te inspiră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 mai 2020

Astăzi alegi să iei lucrurile cu calm. În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 mai 2020

Pentru a-ți păstra intactă motivația, ai nevoie să fii provocată să fii cea mai bună. Nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță, dar asta nu îți garantează mereu succesul. Ai grijă la modul în care alegi să faci compromisuri pentru cei din jur!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 mai 2020

Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută din cadrul grupului de prieteni, acolo unde prezența ta devine indispensabilă. Chiar dacă nu te mai simți așa de atașată de anumite persoane din jur, îți place să petreci timp în compania lor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 mai 2020

Presupunerile, destul de confuze și ele, pe care le ai în raport cu anumite persoane par să ia o formă ”accesibilă” și pentru tine. Chiar dacă lucrurile din viața ta poartă întotdeauna cu ele o umbră de mister, tot ceea ce ajungi să trăiești îți împlinește așteptările.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 mai 2020

Energia pe care o recepționezi de la Marte în această perioadă te provoacă să preiei inițativa în raport cu mai multe aspecte esențiale ale propriei vieți. Reușitele de care vei avea parte în plan profesional nu sunt ușor de dezmințit.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 mai 2020

Împăcarea cu sine pe care ți-o induce apropierea emoțională față de cei din jur pe care o trăiești în această perioadă, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. Această zi de vineri este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 mai 2020

Ia lucrurile exact cum vin și prin propriile ajustări, dă-le forma pe care o dorești! Senzația de reușită este mult mai intensă atunci când tot ceea ce faci este produsul propriilor acțiuni. Atunci când vine vorba de carieră, reușești să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 mai 2020

În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Chiar dacă îți este greu să accepți acest adevăr, ești extenuată din punct de vedere psihic. Momentele de astăzi petrecute în familie te ajută să își recapeți vitalitatea.
Articole astro