Horoscopul zilei de 1 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 iunie 2019

Tensiunile din relația personală îți creează o stare accentuată de disconfort. Cu toate astea, atunci când vine vorba de partenerul de viață, îți ”expui” fără niciun fel de temere vulnerabilitățile. Ai mare încredere în cel de lângă tine.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 iunie 2019

Atunci când te afli în momente de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 iunie 2019

Anumite sfaturi pe care le primești de la persoane de încredere sunt chiar pertinente și îți oferă o ancoră spre acțiune. Responsabilitatea pentru fericirea celuilalt este resimțită destul de intens de tine, mai ales atunci când este vorba de relații importante pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 iunie 2019

Suportul constant pe care îl primești de la anumite persoane cu autoritate poate fi definitoriu pentru parcursul tău profesional. Capacitatea ta de a vedea totul dincolo de aparențe te ajută să iei decizii înțelepte, indiferent de context.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 iunie 2019

”Blochezi” accesul celor din jur la viața ta intimă deoarece nu îți dorești ca alte persoane să fie martore la problemele pe care le ai. Maturitatea de care dai dovadă de cele mai multe ori te recomandă pentru poziția de leader, dar tu nu îți dorești un astfel de statut.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 iunie 2019

Prieteniile din viața ta nu îți oferă împlinirea pe care tu o cauți. Proiectezi mult prea multe așteptări asupra celor din jur și nimeni nu este dispus să renunțe la propria persoană doar pentru a-ți oferi ție confortul de care ai nevoie. Trebuie să îți restabilești prioritățile din plan profesional deoarece ai ajuns la rutină.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 iunie 2019

În raport cu anumite persoane încă ești destul de ostilă în comportament, iar reproșurile nu întârzie să apară. Această zi de weekend se anunță capricioasă din punct de vedere meteorologic și de aceea alegi doar activități statice și care sunt în concordanță cu nevoia ta de a fi singură.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 iunie 2019

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinire. Indiferent de locul în care te afli în carieră, ai nevoie să îți menții motivația la același nivel.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 iunie 2019

Oamenii sunt oportuniști și interesați doar de binele lor. De cele mai multe ori, a miza pe aparențe poate să fie o decizie greșită. Este important să intregrezi cu răbdare și maturitate în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 iunie 2019

Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou, chiar dacă este zi de weekend. Ai grijă la compromisurile pe care alegi să le faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 iunie 2019

Îți este destul de greu să îți controlezi emoțiile. Modul în care acționezi în raport cu anumite persoane este unul brut și brutal. Deși ai în viața ta persoane care te acceptă întru totul așa cum ești, cariera ta are de suferit din cauza acestei atitudini fluctuante.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 iunie 2019

Experiențele de care ai parte astăzi se fac resimțite la nivel somatic. Te consumi mult pentru lucruri insignifiante, chiar dacă îți repeți constant că un astfel de comportament este dăunător. În raport cu unul din proiectele la care lucrezi, este momentul potrivit să începi să culegi informațiile de care ai nevoie.
Articole astro