Horoscopul zilei de 1 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 iulie 2022

Atunci când vine vorba de carieră, îți dorești să ajungi să găsești un job care să te împlinească și din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o astfel de conotație și în plan profesional deoarece crezi că prin implicarea absolută vei reuși să trăiești ceea ce numești tu a fi succes.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 iulie 2022

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. Oricum ar fi, ești singura care va avea de pierdut sau de câștigat. Implicarea prea asiduă din punct de vedere emoțional îți garantează întotdeauna dezamăgirea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 iulie 2022

Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. Nu ezita să vorbești deschis despre tot ceea ce simți! În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 iulie 2022

Ai nevoie de acțiuni punctuale și care să te scoată din starea de ”amorțire” în care te afli. Este vorba despre a face orice este nevoie pentru a duce o viață echilibrată și armonioasă. Mai mult decât atât, în această perioadă resimți implicațiile pe care le au în viața ta relațiile cu cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 iulie 2022

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să ajungă să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 iulie 2022

Gândurile de împăcare cu sine și starea psihică pe care o ai pe parcursul acestei zile te ajută să dai un plus de culoare propriei vieți. În ciuda prejudecăților care te definesc, lași loc armoniei și acceptării necondiționate să îți dicteze acțiunile.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 iulie 2022

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens. Astăzi, interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 iulie 2022

Astăzi simți nevoia să te destăinui unei persoane dragi ție. Evenimentele de care ai parte în ultima perioadă te agită destul de mult din punct de vedere emoțional și ai nevoie de cineva care să te ajute să îți regăsești echilibrul interior. Azi afli că planurile pe care le ai pentru weekend se contramandează.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 iulie 2022

Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți că duci o viață dezorganizată. Nimic din ceea ce se întâmplă însă nu pare să atenueze indiferența ta față de acest aspect. La birou te lași subminată de anumite persoane doar pentru că nu ai dispoziția necesară pentru a riposta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 iulie 2022

De cele mai multe ori, a miza pe aparențe poate să fie o decizie greșită și deloc înțeleaptă. Este important să intregrezi cu maturitate și cu asumare în propriul univers și acele contexte sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Nu te mai lăsa ”dominată” de dorința de a impresiona!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 iulie 2022

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te ”forțează” să redescoperi esența legăturii dintre voi. Te lași dusă de val și nu opui ”rezistență” în fața flirturilor care te vizează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 iulie 2022

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.
Articole astro