Horoscopul zilei de 1 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 iulie 2020

Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți că duci o viață dezorganizată. Nimic din ceea ce se întâmplă însă nu pare să atenueze indiferența ta față de acest aspect. Mai mereu te lași călcată în picioare doar pentru că nu ai dispoziția necesară pentru a riposta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 iulie 2020

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Poate este indicat totuși să cauți să echilibrezi balanța, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. Uneori trebuie să iei în considerare și nevoile celor din jur.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 iulie 2020

De multe ori alegi să te înconjori de persoane superficiale cu care rezonezi pe alocuri, doar pentru că negi în profunzime anumite sentimente. A oferi celor din jur așteptări realiste în ceea ce te privește este o sarcină care te vizează în mod direct. Nu ai de ce să te eschivezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 iulie 2020

Astăzi îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită. Gândurile de împăcare cu sine și starea psihică pe care ți-o induc te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate să îți dicteze acțiunile. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 iulie 2020

De mic copil visezi la ideea de carieră, iar acum aceasta începe să se materializeze. Soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi. În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai, dar nici nu te surprinde în mod absolut.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 iulie 2020

Gândurile pașnice pe care ți le induce apropierea emoțională față de anumite persoane pe care o trăiești în această perioadă, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Momentele de astăzi petrecute în familie te ajută să își recapeți vitalitatea și te pregătesc de o nouă săptămână.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 iulie 2020

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 iulie 2020

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare. Astăzi petreci o zi reușită alături de familie și prieteni.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 iulie 2020

Gândurile de împăcare cu sine și starea psihică pe care o ai pe parcursul acestei zile te ajută să dai un plus de culoare propriei vieți. În ciuda prejudecăților care te definesc, lași loc armoniei și acceptării necondiționate să îți dicteze acțiunile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 iulie 2020

Potrivești cu măiestrie cuvintele, astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută în cadrul grupului de prieteni, unde prezența ta devine indispensabilă. Astăzi îți vor fi recunoscute meritele, atât în carieră, cât și în familie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 iulie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, îți dorești să ajungi să găsești un job care să te împlinească și din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o astfel de conotație și în plan profesional deoarece crezi că prin implicarea absolută vei reuși să trăiești ceea ce se denumește a fi succescul.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 iulie 2020

Tu ești singura care poate minimaliza modul în care te lași afectată de părerile celor din jur. Odată ce limitele pe care le impui sunt foarte clare, mai ales pentru tine, nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu va putea ”prejudicia” echilibrul tău interior.
Articole astro