Horoscopul zilei de 1 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 iulie 2019

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens. Te lași distrasă de lucruri care nu te caracterizează cu adevărat, iar asta înseamnă pierdere de timp.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 iulie 2019

Colegii de birou văd în tine un adevărat adversar, iar acest lucru este de fapt ceea ce îți dorești. Ai nevoie de competiție pentru a pune în aplicare abilitățile pe care le deții. Motivația care îți ghidează acțiunile nu poate fi zdruncinată la primul eșec.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 iulie 2019

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. Oricum ar fi, ești singura care va avea de pierdut sau de câștigat. Implicarea prea asiduă din punct de vedere emoțional îți garantează întotdeauna dezamăgirea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 iulie 2019

Astăzi reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea deoarece nu îți mai pui singură piedici. Accepți cu maturitate laudele, dar și criticile celor din jur și acest lucru te ajută să îți modelezi statutul din plan profesional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 iulie 2019

Aprecierea pe care o primești de la cei din jur îți îndreaptă privirea către propriul sine și te face să îți dai seama încă o dată cât de mult valorezi. Inspirația din plan profesional îți conduce acțiunile, chiar și atunci când nu vei fi sigură pe ceea ce faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 iulie 2019

Tentațiile de care ai parte în ultima perioadă nu sunt ușor de combătut. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe, dar acestea nu sunt suficiente pentru ca tu să te simți împlinită din punct de vedere emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 iulie 2019

Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie. Poate ceea ce este cel mai indicat să faci este să nu ma faci compromisuri în raport cu propriile nevoi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 iulie 2019

Dacă starea irascibilă continuă să fie prezentă, ar fi indicat să iei o pauză de la tot ceea ce se întamplă în jurul tău. Astăzi ești foarte categorică și vrei ca cei din jur să îți facă pe plac, indiferent dacă cererile tale sunt realizabile sau nu. Prin acest comportament este inevitabil să nu atragi multe reacții negative și reproșuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 iulie 2019

Tot la ce te poți gândi astăzi sunt momentele de relaxare petrecute în weekend. Nu mai poți să te concentrezi asupra sarcinilor de la birou pentru că nimic din ceea ce faci nu îți mai oferă satisfacție. Ai grijă totuși la această stare de plafonare!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 iulie 2019

Starea ta de spirit de astăzi este una jovială. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care te afli din punct de vedere profesional. Pentru a putea lucrurile mai în serios este important să îți dai seama de consecințele acțiunilor tale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 iulie 2019

Astăzi alegi să iei lucrurile cu calm. În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 iulie 2019

Ceea ce trăiești astăzi este o adevarată lecție de viață deoarece te ajută să iei decizii importante pentru tine. Încă de dimineață îi încânți pe cei din jur cu o dispoziție jovială și comunicativă. Dacă alegi să mergi la birou, vei cocheta destul de mult cu o schimbare de strategie în raport cu anumite obiective.
Articole astro