Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Deși la birou sau în anumite contexte vezi în anumiți colegi sau parteneri niște aliați de încredere, ai grijă totuși la cât de mult alegi să li te destănui.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Deși negi cu vehemență și încăpățânare acest lucru, chiar ai nevoie de timp să te ocupi de propriile nevoi. Te lași dusă de val atunci când vine vorba de persoanele importante. Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Te focusezi greșit asupra unor situații care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine. Recunoștința pe care o resimți față de anumite persoane te face să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența. Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Gândurile de împăcare cu sine pe care ți le induce apropierea emoțională față de cei din jur pe care o trăiești în această perioadă, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. Această zi este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Alege cu grijă ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur deoarece este posibil să ieși mult prea rănită din anumite contexte. Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă sau de frustare pe care îl resimți pe moment.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută din cadrul grupului de prieteni, acolo unde prezența ta devine indispensabilă. Chiar dacă nu te mai simți așa de atașată de anumite persoane din jur, îți place să petreci timp în compania lor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Astăzi reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea deoarece nu îți mai pui singură piedici. Energia pe care o transpui în orice inițiativă de la nivel profesional nu va rămâne niciodată nerăsplătită. Atunci când te simți blocată, este important să acționezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Chiar dacă prezența ta în anumite contexte este indispensabilă pentru bunul mers al lucrurilor, nu uiți niciodată de propriile limite. Cei din jur se pot baza pe tine, dar totul trebuie să se întâmple în anumiți termeni care te ajută să îți menții propriul confort emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărstător - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Ai ajuns la concluzia înțeleaptă că este inutil să îți ocupi timpul încercând să decodifici mesajul transmis de comportamentul celor din jur. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești! Deși aprecierea în plan profesional întârzie să apară, ești conștientă că nu trebuie să te mai definești prin prisma altora.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi 1 ianuarie 2023

Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate remarcabile. Astăzi, în zodia ta, Saturn se află într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența destul de mult la nivel energetic. La birou au loc schimbări care te scot din zona de confort, dar nu dai curs sentimentelor care te încearcă.
Articole astro