Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența. Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine. Recunoștința pe care o resimți față de anumite persoane te face să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. În familie reușești să găsești întotdeauna sprijinul de care ai nevoie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Atunci când trebuie să iei decizii raportate la viața profesională, este important să ai încredere în intuiție. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor. Atitudinea detașată și indiferentă nu te va ajuta să ai parte de împlinirea pe care ți-o dorești în plan personal.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

În relațiile cu cei din jur este nevoie de flexibilitate. Înțelegerea anumitor detalii din desfășurarea activității de la birou te ajută să vezi lucrurile din altă perspectivă. În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Deși la birou vezi în anumiți colegi niște aliați de încredere, ai grijă totuși la cât de mult alegi să te destănui lor. Oamenii sunt oportuniști și interesați doar de propriul bine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Combinația dintre iubire pasională și bani poate fi fatală pentru tine. Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. Oricum ar fi, ești singura care va avea de pierdut sau de câștigat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Tentațiile de care ai parte nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. O meriți din plin. Inspirația îți conduce acțiunile, chiar și atunci când nu vei fi sigură pe ceea ce faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Gândurile de împăcare cu sine pe care ți le induce apropierea emoțională față de cei din jur pe care o trăiești în această perioadă, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. Această zi este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Ia lucrurile exact cum vin și prin propriile ajustări, dă-le forma pe care o dorești! Senzația de reușită este mult mai intensă atunci când tot ceea ce faci este produsul propriilor acțiuni. Atunci când vine vorba de carieră, reușești să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 ianuarie 2020

Chiar dacă îți este greu să accepți acest adevăr, ești extenuată din punct de vedere psihic. Momentele de astăzi petrecute în familie te ajută să își recapeți vitalitatea. Noul an ”ți se așterne„ cu încântare în față pentru ca tu să te bucuri de reușite și împliniri.
Articole astro