Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Încă din prima zi a anului adopți o atitudine categorică și vrei ca cei din jur să îți facă pe plac. Fără să conștientizezi însă acest lucru, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. Această dispoziție nu este una de bun augur. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Încă resimți energia atmosferei exuberante din seara precedentă și te lași dusă de val de ea. Pentru aceast primă zi din an tot ceea ce îți dorești este să te odihnești. Încă spui pas în fața obiectivelor de îndeplinit pentru perioada următoare deoarece trebuie să îți reîncarci bateriile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Presupunerile, destul de confuze și ele, pe care le ai în raport cu anumite persoane par să ia o formă ”accesibilă” și pentru tine. Chiar dacă lucrurile din viața ta poartă întotdeauna cu ele o umbră de mister, tot ceea ce ajungi să trăiești îți împlinește așteptările.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Energia pe care o recepționezi de la Marte în această perioadă te provoacă să preiei inițativa în raport cu mai multe aspecte esențiale ale propriei vieți. Noul an aduce cu sine pentru tine doar momente pline de tensiune și incertitudine, dar și reușitele de care vei avea parte nu sunt de dezmințit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Acest început de an poate fi unul glorios pentru tine dacă vei reuși să scapi de blocajele emoționale. Nimic din ceea ce vei face astăzi nu va rămâne nerăsplătit, indiferent că este vorba de o faptă bună sau de un gest pe care tu îl consideri ca fiind banal.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Un Marte destul de seductiv încearcă să te influențeze destul de mult atunci când trebuie să iei decizii în plan personal. Legăturile emoționale pe care le-ai construit în timp nu se pot dezminți atât de ușor, oricât de mult poate ți-ai dori acest lucru în anumite momente confuze pe care le vei trăi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Sentimentele de natură platonică pe care le ai pentru anumite persoane, prind viață. Odată ce renunți la prejudecăți, și modul în care ajungi să trăiești anumite evenimente, se schimbă radical. Noul an are pentru tine o serie de provocări pe care așteaptă să le explorezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Anul pe care îl lași în spate te ajută să te recalibrezi și să prioritizezi cu altă deschidere toate lucrurile importante din viața ta. Chiar dacă anumite zile nu vor atât de însorite precum te aștepți, la nivel figurat desigur, nu te vei mai lăsa absorbită de starea de confuzie din ultimii ani.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

În noul an, astrele te vor urmări îndeaproape în plan profesional. Pentru a-ți păstra intactă motivația, ai nevoie să fii provocată să fii cea mai bună. Nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Ai grijă la modul în care alegi să faci compromisuri pentru cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută din cadrul grupului de prieteni, unde prezența ta devine indispensabilă. Astăzi îți vor fi recunoscute meritele pentru armonia din familie, iar această recunoaștere îți aduce un plus de optimism și energie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

Pe plan financiar, orice abatere de la abordarea pragmatică pe care ți-ai impus-o în ultima perioadă, îți va diminua considerabil bugetul. Astăzi trebuie să iei în considerare și planurile persoanei iubite pentru a evita un conflict previzibil.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 ianuarie 2019

În noul an ce a început trebuie să eviți să mai fii atât de individualistă și independentă. Sunt mulți cei care își doresc să ți se alăture la bine și la rău. Trebuie doar să lași garda jos pentru a putea ”absorbi” afecțiunea care îți este oferită necondiționat.
Articole astro