Horoscopul zilei de 1 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 februarie 2022

Oamenii sunt oportuniști și interesați doar de binele lor. De cele mai multe ori, a miza pe aparențe poate să fie o decizie greșită. Este important să intregrezi cu răbdare și maturitate în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 februarie 2022

Prieteniile din viața ta nu îți oferă împlinirea pe care tu o cauți. Proiectezi mult prea multe așteptări asupra celor din jur și nimeni nu este dispus să renunțe la propria persoană doar pentru a-ți oferi ție confortul de care ai nevoie. Trebuie să îți restabilești prioritățile din plan profesional deoarece ai ajuns la rutină.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 februarie 2022

Experiențele de care ai parte astăzi se fac resimțite la nivel somatic. Te consumi mult pentru lucruri insignifiante, chiar dacă îți repeți constant că un astfel de comportament este dăunător. În raport cu unul din proiectele la care lucrezi, este momentul potrivit să începi să culegi informațiile de care ai nevoie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 februarie 2022

Înainte de a acționa, gândește-te bine la ceea ce vrei să spui și să susții. Nu ezita să vorbești deschis despre tot ceea ce simți! Această perioadă din viața ta este dedicată sectorului personal. Este nevoie să iei o decizie definitivă în ceea ce privește relația pe care o ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 februarie 2022

Persoanele care te cunosc cu adevărat sunt destul de intrigate de comportamentul tău ambivalent din ultima perioadă. Nu contează acest aspect! Tot ceea ce contează este să faci ceea ce simți, fără însă a-i denigra pe cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 februarie 2022

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 februarie 2022

Atunci când vine vorba de carieră, îți dorești să ajungi să găsești un job care să te împlinească și din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o astfel de conotație și în plan profesional deoarece crezi că prin implicarea absolută vei reuși să trăiești ceea ce se denumește a fi succesul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 februarie 2022

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 februarie 2022

Tensiunile din relația personală nu mai sunt atât de intense ca altădată. Apropierea atuentică față de cel cu care conviețuiești îți creează o stare accentuată de confort emoțional. La birou îți dorești cu ardoare să îți expui punctul de vedere, oricât de inoportun poate părea acest lucru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 februarie 2022

Ai mulți oameni de calitate în viața ta. Trebuie doar să lași garda jos pentru a putea ”absorbi” afecțiunea care îți este oferită necondiționat. Această zi de marți nu îți dezvăluie acele ceasuri rele de care ne ferim cu toții. Această zi este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 februarie 2022

Atunci când vine vorba de partenerul de viață, îți ”expui” fără niciun fel de temere vulnerabilitățile. În perioadă următoare trebuie să eviți să mai fii atât de individualistă și independentă. Sunt mulți cei care își doresc să ți se alăture la bine și la rău.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 februarie 2022

Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută din cadrul grupului de prieteni, unde prezența ta devine indispensabilă. Astăzi îți vor fi recunoscute meritele pentru armonia din familie, iar această recunoaștere îți aduce un plus de optimism și energie.
Articole astro