Horoscopul zilei de 1 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 februarie 2021

Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Astăzi reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană și nimic nu îți aduce mai mare plăcere decât un vin bun și cartea preferată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 februarie 2021

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să ajungă să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 februarie 2021

Astăzi îți este destul de greu să îți controlezi emoțiile. Modul în care acționezi în raport cu anumite persoane este unul brut și brutal și nu se justifică. Deși ai în viața ta persoane care te acceptă întru totul așa cum ești, cariera ta are de suferit din cauza atitudinii fluctuante.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 februarie 2021

Pe plan financiar, orice abatere de la abordarea pragmatică pe care ți-ai impus-o în ultima perioadă, îți va diminua considerabil bugetul. Astăzi trebuie să iei în considerare și planurile persoanei iubite pentru a evita un conflict previzibil.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 februarie 2021

Mustrările de conștiință nu își au locul atunci când acțiunile pe care le faci aduc binele în viețile altora. Chiar dacă de multe ori drumul pe care pășim este unul anevoios și plin de piedici, trebuie să fim conștienți că puterea din interiorul nostru poate fi ”descătușată.”

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 februarie 2021

Ai nevoie de acțiuni punctuale și care să te scoată din starea de ”amorțire” în care te afli. Este vorba despre a face orice este nevoie pentru a duce o viață echilibrată și armonioasă. Mai mult decât atât, în această perioadă resimți implicațiile pe care le au în viața ta relațiile cu cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 februarie 2021

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 februarie 2021

Încă din prima zi a acestei săptămâni adopți o atitudine categorică și vrei ca cei din jur să îți facă pe plac. Fără să conștientizezi însă acest lucru, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. Această dispoziție nu este una de bun augur. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 februarie 2021

Încă resimți energia atmosferei exuberante din weekend-ul care tocmai a trecut și te lași dusă de val. Încă spui ”pas” în fața anumitor obiective de îndeplinit pentru perioada următoare. Simți că ai nevoie de un repaus de la tot ceea ce trăiești, mai ales din punct de vedere emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 februarie 2021

Sentimentele de natură platonică pe care le ai pentru anumite persoane, prind viață. Odată ce renunți la prejudecăți, și modul în care ajungi să trăiești anumite evenimente, se schimbă radical. Noua săptămână are pentru tine o serie de provocări care așteaptă să le explorezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 februarie 2021

Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți că duci o viață dezorganizată. Nimic din ceea ce se întâmplă însă nu pare să atenueze indiferența ta față de acest aspect. La birou te lași subminată de anumite persoane doar pentru că nu ai dispoziția necesară pentru a riposta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 februarie 2021

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața în aceste zile. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinire. Indiferent de locul în care te afli în carieră, ai nevoie să îți menții motivația la același nivel.
Articole astro