Horoscopul zilei de 1 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 1 februarie 2020

viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli din punct de vedere profesional. Stai foarte prost la capitolul decizional, știi asta despre tine. Este de preferat să îți rezervi timp pentru a analiza opțiunile pe care le ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 1 februarie 2020

Starea de sănătate nu este deloc favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile. Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 1 februarie 2020

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare din punct de vedere psihic. Ai multe probleme de rezolvat și nu mai ai timp de pierdut în postura de victimă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 1 februarie 2020

Chiar dacă ziua începe sub o aură pozitivă, starea ta de spirit se deteriorează rapid spre a doua parte a zilei. Din cauza ”acidității” cu care ești tratată de anumite persoane, îți este greu să îți controlezi emoțiile. Familia și cariera te solicită peste măsură în această perioadă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 1 februarie 2020

Este inutil să îți ocupi timpul încercând să decodifici mesajul transmis de comportamentul celor din jur. Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 1 februarie 2020

Un punct de vedere autentic și încrezător raportat la cariera pe care o ai, te poate ajuta să îți redefinești obiectivele. Chiar dacă majoritatea deciziilor par a fi luate pe fugă, tu știi întotdeauna să cântărești în timp record opțiunile pe care le ai.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 1 februarie 2020

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focusezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 1 februarie 2020

Ceea ce trăiești astăzi este o adevarată lecție de viață deoarece te ajută să iei decizii importante pentru tine. Încă de dimineață oferi celor din jur o dispoziție jovială și comunicativă. Dacă alegi să mergi la birou, vei flirtra foarte mult cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 1 februarie 2020

Nu te simți pregătită pentru ceea e urmează să trăiești. Această stare de spirit îți induce un sentiment de respingere față de tot ceea ce este nou. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane. Tot ceea ce trebuie să faci este să rămâi consecventă cu privire la ceea ce alegi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 1 februarie 2020

Ai foarte multe întrebări de adresat, dar nimeni nu te poate ajuta în acest sens decât propria persoană. Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta ta. Cu toate astea, ai puterea să schimbi modul în care îți trăiești viața. Totul depinde de tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 1 februarie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Eșecul se află la orice pas și poate lua forma acțiunilor tale dacă te lași demotivată de lucruri pe care oricum nu le poți controla.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 1 februarie 2020

Ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Pentru tine, această zi de weekend este definită de reușită și succes. În anumite contexte în care te vei afla, trăiești o stare de claustrofobie socială. Nu te recunoști din acest punct de vedere.
Articole astro